جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/11/09 - 08:09
  • - تعداد بازدید: 271
  • - تعداد بازدیدکننده: 268
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /appsettingFree

به منظور تسریع در کلاس گذاری و تبیین برنامه ها؛ نشست ویدیو کنفرانس مسئولان سواد آموزی استان کردستان برگزار شد .

نشست مسئولان سواد آموزی شهرستان ها و مناطق تابعه استان کردستان به منظور تسریع در کلاس گذاری، نظارت بر فرایند کلاس گذاری و آموزش و تبیین برنامه های اولویت دار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کردستان، این نشست با دستور کار تسریع در کلاس گذاری دوره های سواد آموزی، تأیید کلاس های تشکیل شده در مراحل مختلف، نظارت بر فرایند کلاس گذاری و آموزش و همچنین هماهنگی اقدامات و تبیین برنامه های اولویت دار این حوزه برگزار شد. 

 


گلبهار خسروی سرپرست جدید معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان در این نشست به تشریح و تبیین اقدامات و برنامه های اولویت دار این حوزه پرداخت و پوشش حجم دوره های سواد آموزی، تقویت نظارت بر کلاس گذاری و فرایند آموزش را از فعالیت های مهم بر شمرد و خواستار تلاش مجموعه در راستای تحقق این اقدامات شد. 

 

وی عملکرد شهرستان ها و مناطق در پوشش حجم دوره های سواد آموزی، انتقال و تحکیم را تشریح کرد و ضمن  تشکر از مناطقی که عملکرد مطلوبی دارند از مناطق دارای عملکرد کم نیز خواست در این خصوص تسریع و تا ۱۵ اسفند ماه سال جاری نسبت به پوشش حجم ابلاغی اقدام کنند. 

خسروی با بیان اینکه در سال جاری در مجموع سه دوره، ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر حجم به استان ابلاغ شده است که از این مقدار، تعداد ۵ هزار نفر برای دوره سواد آموزی،  ۴ هزار نفر برای دوره انتقال و تعداد ۳۸۰۰ نفر نیز برای دوره تحکیم تعیین شده است، گفت: این مقدار حجم با توجه به وضعیت هر شهرستان و منطقه، توزیع شده است که تحقق آن نیاز به تلاش جمعی دارد. 

 

سرپرست معاونت سواد آموزی استان، صحت و سلامت عمل و توجه به کیفیت را اولویت اول این حوزه عنوان کرد و با تاکید بر برگزاری جلسات گروه بهبود کیفیت و شورای پشتیبانی سواد آموزی بر اساس برنامه زمان بندی، اظهار داشت: انتظار می رود شهرستانهایی که در برگزاری جلسات عقب هستند ، نسبت به جبران آن اقدام و استفاده از ظرفیت شرکای برون سازمانی در راستای تحقق برنامه های حوزه تلاش نمایند. 

وی یکی دیگر از اقدامات اولویت دار را نظارت های حضوری و غیر حضوری بر فرایند کلاس گذاری و آموزش در سطح استان و شهرستان عنوان کرد و اظهار داشت: در همین راستا تیم های نظارتی استان ضمن رصد فعالیت ها به خصوص صحت کلاس گذاری، با حضور در شهرستان ها و مناطق، عملکرد ادارات، ناظرین آموزشی و آموزش دهندگان را ارزیابی خواهند کرد. 

 

خسروی هم چنین در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به وجود مغایرت در سامانه در فعالیت ناظرین آموزشی، خواستار استفاده از ناظرین توانمند در پیگیری برنامه ها و هم چنین برخورد با تخلفات احتمالی شد و گفت: صحت عمل و سلامت کار ، اولویت اول است. 

 

سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان در پایان با اشاره به عدم تغییر چارت تشکیلاتی حوزه سواد آموزی در سطح شهرستان ها و مناطق، خواستار تکمیل بدنه کارشناسی و همکاران این حوزه شد و تصریح کرد: اقدامات این حوزه باید با قوت پیگیری شود. 

در ادامه این نشست فتاح ویسی رئیس اداره سنجش و ارزشیابی تحصیلی سواد آموزی استان نیز بر پیگیری فعالیت های مکمل سواد آموزی و ثبت سامانه ای آن از جمله مسابقات انشا نویسی و کتابخوانی سواد آموزان بر اساس برنامه زمان بندی ابلاغی تاکید و گفت: در زمینه شاخص های ارزیابی عملکرد نیز باید پیگیری و مستند سازی لازم صورت گیرد. 

 

وی نظارت را یک فن و مهارت دانست و با تاکید بر اینکه تأیید کلاس های سواد آموزی باید واقعی باشد، گفت: نظارت های همکاران نیز باید ثبت سامانه ای شود. 

ویسی هم چنین با تاکید بر برگزاری به موقع جلسات ستاد سنجش و گروه بهبود کیفیت، اهمیت کمیت و کیفیت کار، گفت: نباید در پیگیری اقدامات کیفیت فدای کمیت شود.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه تشکیل پرونده های کلاسی سواد آموزان و ایرادات مشاهده شده در این خصوص پرداخت و در پایان وضعیت سامانه سواد آموزی استان را تشریح و عنوان کرد: ایرادات سامانه به صورت مستمر از طریق سازمان به منظور رفع، پیگیری می شود. 

هم چنین در ادامه این نشست علیرضا منتشلو رئیس اداره سواد آموزی استان نیز با اشاره به تشکیل شورای عالی پشتیبانی سواد آموزی به ریاست معاون اول رئیس جمهور، گفت: بر اساس مفاد این جلسه، ماموریت های سواد آموزی در گام دوم با قوت پیگیری خواهد شد.

 

وی مهم ترین اولویت استان را تحقق حجم پوشش ابلاغی عنوان کرد و با اشاره به برگزاری نشست های توجیهی در سطح استان، خاطرنشان کرد: در هفته جاری جلسه توجیهی ناظرین آموزشی نیز در بستر شاد به منظور هماهنگی اقدامات از جمله نظارت بر فرایند کلاس گذاری و آموزش برگزار می شود. 

 

منتشلو از اجرای تفاهم نامه همکاری فی ما بین سواد آموزی و سایر دستگاه‌های همکار در سطح استان و شهرستان خبر داد و خواستار پیگیری موضوع و تعهدات دستگاه های همکار و استفاده از ظرفیت شرکای برون سازمانی در راستای پیشبرد امور شد.

وی یکی از مهم ترین وظایف مسئولان سواد آموزی را مطالبه گری در جلسات شورای پشتیبانی و پیگیری مصوبات عنوان کرد و گفت در راستای پیگیری اقدامات علاوه بر استفاده از امکانات درون سازمانی از ظرفیت های برون سازمانی نیز باید استفاده شود. 


رئیس اداره سواد آموزی استان بر تعامل با مسئولان و دست اندرکاران امر به منظور پیگیری برنامه ها تاکید کرد و با بیان اینکه جلسات روسای سواد آموزی استان به صورت ماهانه برگزار خواهد شد، خواستار برگزاری جلسات مشابه در شهرستانها و مناطق با حضور ناظرین آموزشی شد.

 

گفتنی است در این نشست تعدادی از مسئولان و روسای سواد آموزی شهرستان ها و مناطق نیز نظرات، دیدگاه ها، مسائل و مشکلات پیش رو در جهت کلاس گذاری به شیوه تلفیقی، پشتیبانی اقدامات، فضای لازم برای تشکیل کلاس و بروز رسانی محتوای آموزشی را مطرح نمودند.

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 7165
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/11/09 08:09
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین