برگزاری هفدهمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان نهضت سوادآموزی
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی هفدهمین شورای معاونین و مدیران سازمان نهضت سوادآموزی در سالن جلسات این سازمان تشکیل گردید.
دستور جلسه این شورا که با ریاست علی باقرزاده و با حضور ستار فجوری معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان تشکیل گردید؛ بیان اخبار و رویداد های جاری سازمان، پیگیری برنامه های روز جهانی سوادآموزی و ارائه دستاوردها و اقدامات اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان در حوزه سواد آموزی بود.
باقرزاده معاون وزیر رئیس این سازمان بعد از استماع گزارش مبسوط ستار فجوری معاون سوادآموزی استان گلستان در زمینه دستاوردها و اقدامات صورت گرفته این استان در سال 96 ، ضمن خیر مقدم و تشکر از فعالیت های اثر بخش پرسنل معاونت سوادآموزی استان گلستان بیان کرد: استان گلستان اگرچه فعالیت های تاثیرگذاری در عملکرد کمی از خود نشان داده است اما موضوعی که بیشتر در فعالیت ها و اقدامات استان گلستان بعد از انتصاب آقای فجوری به عنوان معاون سواد آموزی به چشم می خورد فعالیت های کیفی در حوزه سوادآموزی است.
وی با اشاره به ضرورت توجه به مقوله کیفیت در برنامه های سوادآموزی تاکید کرد: به نظر علما و دانشمندان حوزه تعلیم و تربیت کیفیت از جایی شروع می شود که اعضای یک تیم کاری رضایت کامل از هم داشته و به عنوان یک مجموعه منسجم و هدفمند مسایل را پیگیری و به نتیجه برسانند. البته این موضوع در همکاران حوزه معاونت سواد آموزی استان گلستان به وضوح قابل مشاهده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در ادامه سخنان خود به بخشی از گزارش ارائه شده توسط فجوری در زمینه واگذاری شورای پیشتیبانی به اعضای این شورا در استان اشاره کرد و افزود : واگذاری برگزاری جلسات پشتیبانی سوادآموزی استان و پیگیری مصوبات توسط اعضای این شورا در استان گلستان یک حرکت مبدعانه و ابتکاری است و باعث ایجاد جنب و جوش و حرکت در اعضای حاضر در این شورای می شود البته به شرطی که این حرکت ادامه دار بوده و استمرار داشته باشد.
فجوری معاون سوادآموزی استان گلستان نیز در ابتدای جلسه مهمترین اقدامات صورت گرفته در سال 96 را در محور های متنوعی دسته بندی کرد و گفت: در خلال سال 96 فعالیت های مهمی در استان صورت گرفته است که از مهم ترین آنها می توان به تشکیل شورای استانی پشتیبانی سواد آموزی، حضور پررنگ در صدا و سیمای استان، بهره مندی از ظرفیت های برون دستگاهی در حوزه سواد آموزی و برگزاری دوره توانمند سازی آموزش دهندگان دوره های سوادآموزی و اجرای دقیق طرح های کشوری سوادآموزی همانند طرح آموزش عملی نماز کلید بهشت، طرح تلفیق مهارت های رایانه با سوادآموزی ،آموزش والدین بی سواد اشاره کرد.
در انتهای جلسه باقرزاده معاون وزیر و رئیس سازمان ضمن جمع بندی مباحث مطروحه به نکات ذیل تاکید کرد:
- تسریع در انتشار و توزیع گزارش مکتوب سازمان در سال 96
- جدیت در بازنگری سند ملی ریشه کنی بی سوادی
- پیگیری و تمهید مقدمات برگزاری مراسم روز جهانی سوادآموزی
- لزوم توجه به 40 سالگی نظام مقدس جمهوری اسلامی در مناسبت های مختلف سوادآموزی من جمله هفته سوادآموزی و روز جهانی سواد آموزی
نظر دهید