جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/10/14 - 11:20
  • - تعداد بازدید: 264
  • - تعداد بازدیدکننده: 258
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

برگزاری دومین جلسه کارگروه مشترک معاونت سوادآموزی استان یزد با اداره کل زندان های استان

به منظور شناسایی و بررسی زندانیان بی سواد و کم سواد جلسه مشترک معاونت سوادآموزی و اداره کل زندان ها در محل سالن شهید ساداتی اداره کل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان یزد ، "علیرضا مصباح فر" معاون سوادآموزی استان گفت: آموزش در زندان بیشتر شامل تحصیلات مدرسه‌ای و مهارتهای اجتماعی است که برای زندانیان به‌عنوان بخشی از برنامه‌های بازتوانی (اصلاح) و مهیا نمودن آنان برای زندگی بیرون از زندان در نظر گرفته می‌شود.

 

مصباح فر عنوان کرد: بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که در اثر آموزش زندانیان، کاهش معنی‌داری در تکرار جرم توسط آنها اتفاق افتاده است.

مصباح فر با اشاره به همکاری خوب اداره کل زندان‌های استان با نهضت سوادآموزی گفت: زندان های استان در کسب موفقیت های حوزه سوادآموزی سهم بسزایی دارند و فعالیت ها و برنامه‌های سوادآموزی با حوزه فرهنگی اداره کل امور زندان ها همپوشانی دارد زیرا یکی از وظایف حوزه فرهنگی شناسایی و تحت پوشش بردن زندانیان بی‌سواد و کم‌سواد و پرداختن به آموزش آن هاست.

 

در ادامه عباس صالحی رئیس اداره فرهنگی اداره کل زندان ها بیان کرد:سال گذشته در اثر تعامل و همکاری که بین دو ارگان بوده الحمدالله اتفاق خیلی خوبی در سطح کشور افتاده و زندان های استان رتبه اول در کشور را از حیث تحت پوشش قرار دادن سوادآموزان کسب کرده و حتی از سطح تعیین شده در برنامه بالاتر بوده است.

 

این مقام مسئول افزود: به همت کارکنان زندان ها اطلاعات سامانه سجازا به روز است و آخرین آمار اخذ شده از سیستم 32 نفر بیسواد شناسایی شده اند و برای پالایش اطلاعات افرادی که شرایط آموزش را دارند به آموزش و پرورش ناحیه 2 و اردکان ارائه شده است.

 

وی در بخش پایانی صحبت های خود گزارشی از اقدامات انجام شده جهت تحقق مصوبات نشست مشترک قبلی معاونت سوادآموزی با اداره کل زندان ها ارائه کرد.

محمدی رئیس اداره نظارت، سنجش و ارزشیابی امسال از تغییر زمان شروع کلاسگذاری در طرح ندامتگاه نسبت به سالهای گذشته از ابتدای آذر ماه خبر داد. وی بیان کرد: تا کنون 8 نفر در دوره سواد آموزی و 33 نفر در دوره انتقال زندان های استان تحت پوشش قرار گرفته شد. ایشان همچنین بازدید از زندان ، مستندسازی برگزاری دوره های سواد در زندان ها و تهیه گزارش را از برنامه های پیش روی نهضت سوادآموزی استان را از عوامل موثر در کیفیت سوادآموزی برشمرد.

 

در پایان، مسائلی از قبیل پیگیری حق الزحمه آموزشیاران، پالایش اسمی مددجویان زندان، تأمین کتاب و لوازم التحریر، پیگیری تخصیص اعتبار به مراکز یادگیری محلی ، هماهنگی در خصوص ورود و خروج آموزش دهندگان و مسئولین سوادآموزی به زندان و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 7031
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/10/14 11:20
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین