جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/07/27 - 10:17
  • - تعداد بازدید: 481
  • - تعداد بازدیدکننده: 435
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

با حضور مدیر کل شهرستان های استان تهران و مشاور معاون وزیر در سازمان نهضت سوادآموزی شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان دماوند تشکیل شد.

با حضور مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران ، مشاور معاون وزیر در سازمان نهضت سوادآموزی، معاون سوادآموزی مدیرکل و مسئولین دستگاه های اجرایی شهرستان دماوند، شورای پشتیبانی سوادآموزی با هدف تقویت بخشی فعالیت های سوادآموزی شهرستان دماوند تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاون سوادآموزی شهرستان های استان تهران ، مسعود بهرامی مدیرکل با حضور در اولین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان دماوند در سال 1401 که با محوریت الگوی اسلامی_ ایرانی پیشرفت سواد این شهرستان برگزار شد، شورای پشتیبانی را قویترین و مطمئن ترین جایگاه تقویت بخشی و توسعه فعالیت های سوادآموزی دانست و گفت: این شورا با به کارگیری  توان اجرایی و ظرفیت های بین دستگاهی می تواند گام مؤثری در کاهش و مهار بیسوادی بردارد.

 

بهرامی افزود: مراحل تدوین و تنظیم الگوی اسلامی_ ایرانی پیشرفت سواد در شهرستان دماوند در حال انجام می باشد و اهتمام مسئولین آموزشی و فرهنگی بر آن است تا فرصت دوم سوادآموزی برای آن گروه از افراد که فرصت اول یادگیری را از دست داده اند، صورت پذیرد.


عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: تلاش ها و برنامه ریزی ها در خصوص تدوین و تنظیم الگوی یادشده توسط همکاران ستادی و اداره کل بر مبنای اجرای دستور مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و استناد به مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اسناد بالادستی کلان و مصوبات شورای عالی سوادآموزی کشور، صورت گرفته است.

 

بهرامی به مساعدت همکاران سازمان سوادآموزی برای تنظیم و تدوین برنامه های آموزشی اشاره داشت و گفت: در صدد هستیم تا شتاب بخشی مؤثر برای کاهش و رفع بیسوادی در سطح استان و به ویژه در شهرستان دماوند، انجام شود و از وضعیت موجود به حد مطلوب سوادآموزی دست پیدا کنیم.

 

دبیر شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان های استان تهران در ادامه گفت: از آنجا که آمار اعلام شده در خصوص جمعیت بی سواد هر شهر و شهرستان بر مبنای خوداظهاری افراد هست و در موارد زیادی مشاهده شده که دقت کافی لحاظ نشده است؛ لازم است دستگاه های اجرایی شهرستان اعم از ثبت احوال ، امام جمعه، اداره بهداشت و سایر ادارات، آمار با سوادان و بیسوادان را احصا کنند و در زمینه شناسایی، جذب و نگهداشت افراد بازمانده از تحصیل، یاری رسان سوادآموزی شهرستان باشند تا از مجموع داده ها بتوان اطلس سواد شهرستان را تدوین و تنظیم کرد.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان در خصوص تامین نیروی انسانی مورد نیاز سوادآموزی مناطق گفت: نمی توانیم برنامه واحدی برای همه مناطق و شهرستان ها داشته باشیم. در یک منطقه می توان از نیروهای شاغل دولتی استفاده کرد و در منطقه ای دیگر این شرایط وجود ندارد. بنابراین لازم است ظرفیت ها و توان اجرایی هر دستگاهی احصا شود و فرصت ها و تهدیدها تبیین شود.

 

در این جلسه شعبانی مشاور رئیس سازمان سوادآموزی، ضمن تبیین دستور تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر بسیج عمومی در راستای ریشه کنی بیسوادی بر نهضت مردمی سوادآموزی تأکید نمود و گام های تدوین و تنظیم برنامه عمل را منوط به همگرایی و اعلام ظرفیت دستگاه ها و ادارات شهرستان بیان کرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6598
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/07/27 10:17
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین