با حضور مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نشست کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل ازاداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان نشست صبح امروز با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان، معاونین اداره کل و اعضای کار گروه به منظور بررسی راه کارهای کیفیت بخشی به آموزش کلاس های سواد آموزی، بررسی راه کارهای جذب اولیای بی سواد دانش آموزان و تقویت و پشتیبانی مراکز یادگیری محلی استان برگزار شد.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در این نشست سوادآموزی را یکی از اولویت های کاری استان اعلام و از زحمات و تلاش های دست اندرکاران این حوزه و موفقیت های کسب شده تقدیر و تشکر کرد .
وی توسعه مراکز یادگیری محلی سواد آموزی را اقدامی مهم دانست و بر تجهیز این مراکز به امکانات مورد نیاز تاکید کرد .
قربانی با بیان اینکه جذب و آموزش اولیای بی سواد دانش آموزان یکی از مهم ترین فعالیت حوزه سواد آموزی استان بوده و پتانسیل لازم در این خصوص در اختیار می باشد، گفت: باید با اتخاذ شیوههای مختلف مدیران مدارس در جذب و آموزش اولیای بی سواد تلاش کنند .
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان دانش آموزان را ظرفیت دیگر در اختیار برای ترغیب و تشویق والدین بی سواد برای شرکت در کلاس های سواد آموزی معرفی کرد .
وی افزود: در این خصوص می توان با ارائه طرحی ، امتیازات ویژه ای به دانش آموزانی که موفق به ترغیب اولیای خود برای شرکت در کلاس های سواد آموزی شده اند، اختصاص داد .
قربانی هم چنین در این نشست برگزاری مستمر و منظم جلسات شورای پشتیبانی سواد آموزی استان و شهرستانها و مناطق تابعه استان را خواستار شد .
در ابتدای این نشست صدیقه عبدالهی معاون آموزش ابتدایی و سرپرست معاونت سواد آموزی استان گزارشی از حجم ابلاغی دوره های سواد آموزی استان ارایه کرد و از تحقق ۹۰ درصدی پوشش دورههای تحصیلی سوادآموزی تاکنون خبر داد .
عبدالهی با اشاره به اینکه تا پایان آذر ماه ۹۷ مهلت ثبت نام دوره های مختلف سواد آموزی وجود دارد،گفت: امیدوارم در مدت باقی مانده ۱۰ درصد دیگر نیز محقق و پوشش سوادآموزی استان به 100 درصد تحقق یابد .
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارزیابی عملکرد شهرستانها و مناطق در پیگیری و اجرای برنامه های سواد آموزی پرداخت و گفت: در سال جاری در کنار کمیت، به کیفیت اجرای فعالیت ها نیز توجه خواهد شد .
عبدالهی از اجرای برنامه های کیفیت بخشی در کنار پوشش تحصیلی دوره های سواد آموزی خبر داد و طرح خواندن با خانواده، حلقه های کتابخوانی ، آموزش رایانه ، آموزش نماز را از مهم ترین برنامه های کیفیت بخشی عنوان کرد .
گفتنی است در این نشست راهکارهای کیفیت بخشی به آموزش در کلاس های سوادآموزی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نظر دهید