بازدید تیم نظارتی معاونت سواد آموزی استان کردستان از زیویه و برگزاری جلسه کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی منطقه
همزمان با بازدید تیم نظارتی معاونت سواد آموزی استان از زیویه، با حضور سرپرست معاونت سواد آموزی ، جلسه کارگروه بهبود کیفیت این منطقه برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان، سرپرست معاونت سواد آموزی استان به همراه روسای ادارات سنجش و ارزشیابی تحصیلی و سواد آموزی و کارشناس مسئول واگذاری ها، با حضور در منطقه زیویه ، فعالیت ها و اقدامات سواد آموزی منطقه در بخش های مختلف را بررسی و جلسه بهبود کیفیت سواد آموزی منطقه نیز برگزار شد.
گلبهار خسروی سرپرست معاونت سواد آموزی استان در نشست گروه بهبود کیفیت سواد آموزی زیویه، ضمن تشکر از اهتمام رئیس آموزش و پرورش منطقه، زحمات اعضای گروه بهبود و دست اندرکاران سواد آموزی، هدف از حضور تیم نظارتی معاونت را ارزیابی اقدامات و فعالیت های این حوزه در بخش های مختلف و دیدار چهره به چهره با سواد آموزان و آموزش دهندگان عنوان کرد.
وی در ادامه به تبیین اولویت های کاری این حوزه پرداخت و تقویت نظارت بر فرایند سواد آموزی به صورت حضوری و غیر حضوری را از مهم ترین اولویت ها بر شمرد و خواستار نظارت مستمر بر فعالیت ها به ویژه کلاس های آموزشی شد.
خسروی کلاس گذاری پالایش محور با استفاده از ظرفیت آموزش دهندگان فعال و بکار گیری آموزش دهندگان غیر فعال از طریق پالایش را از دیگر اولویت های کاری عنوان و خواستار اهتمام ویژه به منظور اجرایی شدن این برنامه ها در سطح منطقه شد.
سرپرست معاونت سواد آموزی استان از اجرای نخستین فراخوان ملی و بین المللی رهیافت های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید خبر داد و با اشاره به تمدید مهلت زمان شرکت در فراخوان، اطلاع رسانی و اشاعه و ایجاد زمینه برای مشارکت صاحب نظران در این رویداد را از راهبردهای های مهم بر شمرد و خواستار اطلاع رسانی و ترغیب صاحب نظران برای شرکت در این رویداد شد.
وی شورای پشتیبانی سواد آموزی را امکانی برای بهره گیری از ظرفیت دستگاه ها و شرکای برون سازمانی و مطالبه گری برای پیگیری برنامه های سواد آموزی عنوان کرد و خواستار برگزاری هدفمند و منظم جلسات شورا شد و اظهار داشت: تحقق اهداف و برنامه های این حوزه به پیگیری و مطالبه گری بستگی دارد.
تکمیل بدنه نیروی انسانی سواد آموزی منطقه بر اساس ساختار تشکیلاتی و بازخورد نتایج پیگیری گزارش ابلاغی استان از دیگر توصیه های سرپرست معاونت سواد آموزی استان در این نشست بود.
در ابتدای این نشست خالد علی پور رئیس اداره آموزش و پرورش زیویه، سواد آموزی را یادگار امام راحل و مطالبه مقام معظم رهبری عنوان و ارتقا نرخ با سوادی در کشور را حاصل زحمات شبانه روزی، اقدامات جهادی و زحمت و دسترنج فعالان و دست اندرکاران این حوزه بر شمرد.
وی با بیان اینکه سواد آموزی حوزه مقدس، فنی و تخصصی است، سواد را یکی از شاخص های توسعه یافتگی دانست و اظهار داشت: هر کشوری که پیشرو باشد حتما در موضوع سواد جلودار بوده و سرآمد است.
علی پور در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت و جایگاه گروه بهبود کیفیت سواد آموزی پرداخت و با بیان اینکه فلسفه تشکیل گروه ، پشتیبانی از فعالیت های این حوزه است ،گفت : ایجاد گفتمان مشترک ، باور قلبی به کار و تقویت جایگاه سواد آموزی لازمه کار است و این امر با خرد جمعی و اقدام تیمی محقق می شود.
وی در پایان پوشش حجم دوره های سواد آموزی را نتیجه حمایت و پشتیبانی همگانی بر شمرد و با اشاره به سختی های کار سواد آموزی، شناسایی، جذب و کلاس گذاری، ابراز امیدواری کد با اهتمام مجموعه و نگهداشت سوادآموزان، امتحانات پایانی با صحت و سلامت برگزار و اهداف محقق شود.
در ادامه این نشست روسای ادارات سنجش و ارزشیابی تحصیلی و سواد آموزی و کارشناس مسئول واگذاری ها ، گزارشی از روند بررسی اقدامات و فعالیت های منطقه ارائه و موارد قابل پیگیری مطرح و پیرامون مسائل جاری سواد آموزی بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است در این برنامه نظارتی، پرونده های آموزشی سال تحصیلی جاری، پرونده های آموزشی سال گذشته، مدارک و مستندات مالی و نحوه هزینه کرد اعتبارات و کلیه فعالیت ها و اقدامات منطقه در حوزه سواد آموزی بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت.
همچنین در این برنامه سرپرست معاونت سواد آموزی استان به همراه رئیس آموزش و پرورش منطقه، روسای ادارات و دست اندرکاران امر از چند کلاس سواد آموزی بازدید و از نزدیک در جریان و روند کمی و کیفی فعالیت های انجام شده قرار گرفت و با سواد آموزان و آموزش دهندگان گفتگو کرد.
نظر دهید