انتخاب حوزه سوادآموزی استان چهارمحال و بختیاری در سال 1398 به عنوان برترین حوزه سوادآموزی در سطح کشور
عاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان چهارمحالوبختیاری در کمیته پشتیبانی سوادآموزی شهرستان کیار؛ کسب رتبه برترین حوزه سوادآموزی در سطح کشور در سال 98 توسط حوزه سوادآموزی استان چهارمحال و بختیاری را از جمله دستاوردهای شاخص حوزه سوادآموزی استان دانست.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزشو پرورش استان چهارمحالوبختیاری، رهدار براتی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، با تبریک 7 دی ماه سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی گفت: مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانی های خود فرموده اند: باید به موضوع سوادآموزی به طور جدی توجه نمود. لذا اهتمام ویژه برای رسیدگی به امور سوادآموزی از تمامی ادارات انتظار می رود.
براتی افزود: دیدگاه ما در حوزه سوادآموزی این است که برای ریشه کن کردن بی سوادی ابتدا بی سوادان را شناسایی نماییم و سپس نسبت به جذب آن ها اقدام کنیم. به همین دلیل از ظرفیت کمیته پشتیبانی سوادآموزی استفاده می کنیم تا با همفکری آن ها، پایان بی سوادی را جشن بگیریم.
معاون سوادآموزی آموزشوپرورش چهارمحال و بختیاری به تشریح موضوع شرکای آموزش و پرورش در بحث سوادآموزی پرداخت و گفت: از جمله اصلی ترین شرکای آموزش و پرورش در حوزه سوادآموزی، صداوسیما، سازمان گردشگری و حوزه کاروتعاون است بنابراین باید از تمامی ظرفیت ها به نحو احسن استفاده نمود.
وی در ادامه با تشریح عملکرد حوزه سوادآموزی استان گفت: تعداد 7 مرکز یادگیری محلی در استان به عنوان مجری طرح های وزارتخانه ای انتخاب شده اند که نشانگر تلاش و همت بالای همکاران حوزه سوادآموزی است.»
براتی گفت: کسب رتبه برترین حوزه سوادآموزی در سطح کشور در سال 1398 توسط حوزه سوادآموزی استان چهارمحال و بختیاری از جمله دستاوردهای شاخص حوزه سوادآموزی استان می باشد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به ابلاغ بخشنامهی «مدرسه کانون محله» به ادارات شهرستان ها و مناطق بیان داشت:«طی بخشنامه ای که با عنوان مدرسه کانون محله به ادارات شهرستان و مناطق ارسال نموده ایم زین پس از مدارس محلی برای آموزش سوادآموزان استفاده خواهیم نمود و به جای اینکه سوادآموز از راهی دور به مرکز یادگیری برود، مسئولین سوادآموزی و مربیان در یکی از مدارس محل زندگی سوادآموز به صورت قطبی، کلاس های سوادآموزی را برگزار خواهند نمود.
رهدار براتی در ادامه ی صحبت های خود در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان کیار با اشاره به چاپ 4 جلد کتاب در حوزه سوادآموزی گفت: کتاب های سرباز وطن، راز موفقیت، کرونا در کمین است و حکایت ها و پندها در حوزه سوادآموزی به چاپ رسیده است. با افتخار اعلام می نمایم که کتاب سرباز وطن در خصوص زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است که در آستانه ی سالگرد شهادت این شهید بزرگوار با حضور مدیرکل محترم آموزش و پرورش استان و فرمانده تیپ قمر بنی هاشم(ع) رونمایی گردید.
وی خود خاطرنشان کرد: حوزه سوادآموزی استان چهارمحال و بختیاری از سوی وزارتخانه به عنوان مبلّغ دوره انتقال در سطح کشور انتخاب شده است که این دستاورد بزرگ را به همه زحمت کشان حوزه سوادآموزی تبریک عرض می نمایم.
در ادامه سید ناصر حسینی مدیر آموزش و پرورش شهرستان کیار ضمن تبریک 7 دی ماه سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی گفت: با درایت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) موضوع سوادآموزی جزء اولین موضوعات در ابتدای انقلاب اسلامی ایران مطرح شده و 7 دی ماه به عنوان روز تاسیس نهضت سوادآموزی در سال 1358 انتخاب گردید.
حسینی افزود: بر اساس تعاریف معتبر جهانی از جمله سازمان یونسکو، شخص با سواد کسی است که بتواند از سواد در زندگی روزمره اش استفاده کند و به مهارت های زندگی توجه ویژه ای داشته باشد. بنابراین هدف ما در حوزه سوادآموزی، شناسایی کم سوادان و بی سوادان است.
وی با اشاره به وجود دو مرکز یادگیری محلی در شهرستان کیار افزود: در شهرستان کیار دو مرکز یادگیری در شهرهای شلمزار و ناغان وجود دارد که در سال جاری مجوز ظرفیت 180 نفر سوادآموز را دریافت نموده اند.
لازم به ذکر است در پایان برنامه، معاون سوادآموزی استان و همراهان با حضور در مرکز یادگیری محلی اندیشه برتر شهر شلمزار از سوادآموزان برتر شهرستان تقدیر و تشکر نمودند.
نظر دهید