امضاء تفاهمنامه همکاری میان سازمان نهضت سوادآموزی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان .
تفاهمنامهای برای همکاری آموزشی و فرهنگی میان سازمان نهضت سوادآموزی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشستی با حضور مدیرعامل کانون و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی امضا شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی ، تفاهمنامهای برای همکاری آموزشی و فرهنگی میان سازمان نهضت سوادآموزی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشستی با حضور مدیرعامل کانون و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی امضا شد . علیرضا عبدی دوران کنونی را یکی از حساس ترین زمان های فرهنگی کشورمان دانست و با اشاره به پیشرفت های علمی و فرهنگی کشور گفت : درحال حاضر یکی از حساسترین دورانهای رشد و پیشرفت کشور را پشتسر می گذاریم که کانون پرورش فکری و نهضت سوادآموزی هم در این عرصه نقش مهمی برعهده دارند.
عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: شروع این همکاری با گام دوم انقلاب اسلامی همراه شده است و کاملاً بر محور دانایی و علم است . ما در مقطعی هستیم که نیاز به یک جهش فوقالعاده در بحث علم داریم.
وی بیان کرد: تعریفی که امروز در دنیا از سواد رسانهای وجود دارد با فعالیتهای کانون پرورش فکری همخوان است. سواد یعنی اینکه بتوانیم خود و دیگران را تغییر دهیم. ما در حوزه بزرگسال و شما در حوزه کودک و نوجوان این کار را انجام میدهید.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی تصریح کرد : این کودک و نوجوان و بزرگسال باید جایی بهم برسند و این تفاهمنامه شروع این اتفاق بزرگ است. باید تلاش کنیم به بهانهای کودک و نوجوان عضو کانون را به بزرگسال نزدیک کنیم.
عبدی همچنین با بیان اینکه ما نیاز به یک کار شایان توجه تربیتی داریم اظهار کرد : بررسی نظام تربیتی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) روش و کار شایان توجهی است که ما باید سرلوحه فعالیت های خود قرار دهیم و تا ما این شرایط را فراهم نکنیم کسی تربیت نمیشود . دوران دفاع مقدس و جلوه های ایثار و تربیتی آن نمونه بارز یک آوردگاه تربیتی بود که خیلیها در این میدان بزرگ شدند.
در بخش دیگری از این جلسه حامد علامتی مدیر عامل کانون پرورش فکری بیان کرد : نخستین آیهای که بر پیامبر (ص) نازل شد با موضوع خواندن بود . این نشان میدهد خواندن پایه هر حرکتی جهت آگاهی و بصیرت و در یک کلام حرکت به سمت انسانیت است.
وی گفت: یک سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نگاه دوراندیش و راهبردی امام خمینی (ره) سبب شد در سال ۵۸ شاهد تشکیل نهضت سوادآموزی باشیم.
علامتی ادامه داد : کسانی که امروز دنبال تطهیر دوران پهلوی هستند بدانند امام خمینی (ره) از همان روزهای اول انقلاب به علم توجه ویژهای داشتند و عدالت آموزشی از اهداف انقلاب اسلامی است.
مدیر عامل کانون تصریح کرد: هر سازمانی علاوه بر اینکه خودش مأموریتی دارد باید ببیند چطور میتواند به این نهضت کمک کند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خصوص انعقاد تفاهم نامه با نهضت سوادآموزی گفت : ما در این تفاهمنامه و همکاری دنبال سود برای کانون نیستیم و آمدهایم به کمک شما تا نگاه امام خمینی (ره) را جاری کنیم. اگر موفق شویم هم به کار شما رونق میدهد و هم برای ما اتفاق اخروی خوبی است چون در این راه قدم برداشتهایم.
حامد علامتی در پایان گفت: این تفاهمنامه به لطف خدا عملیاتی خواهد شد و تمام خدماتی که ما در کانون داریم در اختیار شماست. کانون پرورش فکری و نهضت سوادآموزی قصد دارند روی والدگری دست بگذارند. اگر امروز روی مادران سرمایهگذاری کنیم آینده را خواهیم داشت.
بر اساس این گزارش در متن این تفاهمنامه آمده است: «بهمنظور همافزایی و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود جامعه برای تحقق اهداف سوادآموزی، عملیاتی کردن فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و منویات مقام معظم رهبری و اسناد فرادستی ناظر بر حمایت و پشتیبانی از اجرای برنامههای سوادآموزی و توسعه آن، همچنین گسترش عدالت فرهنگی و برخورداری کودکان و نوجوانان از اجرای امکانات و ظرفیتهای فرهنگی، هنری و ادبی کانون، تفاهمنامه مشترک مابین سازمان نهضت سوادآموزی که به اختصار (نهضت سوادآموزی) خوانده میشود به نمایندگی معاون وزیر و رئیس سازمان، آقای علیرضا عبدی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که به اختصار (کانون) نامیده میشود به نمایندگی آقای حامد علامتی مدیرعامل منعقد میشود.»
این جلسه با حضور عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی و تعدادی از مسئولان سازمان و همچنین مدیرعامل و تعدادی از اعضای شورای معاونان کانون و در دفتر مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
نظر دهید