اصفهان- چالشهای سوادآموزی استان اصفهان طی جلسات متعدد احصا شده است
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: هریک از نمایندگان نواحی و مناطق چالشهای خود را طرح و مشکلات عمومی آموزشدهندگان نظیر بیمه، پیچیدگی شناسایی و جذب سوادآموزان، عدم همکاری دیگر دستگاههای مرتبط با موضوع سواد، پیچیدهشدن استعلامات و سختتر شدن برگزاری کلاس گذاری تشریح کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی ، به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، سید احمد امامیه، معاون سوادآموزی این اداره کل در گفت و گو با این روابط عمومی اظهار داشت: دیدار با نمایندگان آموزشدهندگان نواحی و مناطق استان اصفهان قریب به ۴ ساعت به طول انجامید که در خصوص مشکلات و وضعیت شغلی آموزشدهندگان، ثبتنامها، پالایش اسمی، حقوق، دستمزد، مسائل و مشکلات مرتبط با شناسایی و جذب افراد جامانده از سواد استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
وی ادامه داد: در این نشست هریک از نمایندگان نواحی و مناطق چالشهای خود را طرح و مشکلات عمومی آموزشدهندگان نظیر بیمه، پیچیدگی شناسایی و جذب سوادآموزان، عدم همکاری دیگر دستگاههای مرتبط با موضوع سواد، پیچیدهشدن استعلامات و سختتر شدن برگزاری کلاس گذاری تشریح کردند.
امامیه بیان داشت: فعالیت خالصانه و مجاهدانه آموزشدهندگان و توانمندیهایی نظیر سابقه تدریس، گذراندن دورههای متعدد آموزشی و پرورشی، آشنایی به روشها و مهارتهای نوین تدریس موردنظر بهکارگیری آموزشدهندگان بوده است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ابراز داشت: با رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی مشارکتهای مردمی اداره کل آموزش و پرورش توافق شد تا از آموزشدهندگان در مدارس غیردولتی برای آموزگاری و دبیری استفاده شود.
وی بیان داشت: در زمینه شناسایی و جذب افراد جامانده از سواد، امیدواریم دستگاههای مرتبط با این موضوع همراهی لازم را با ما و آموزشدهندگان داشته باشند تا این امر تسهیل شده و دقیق انجام شود.
امامیه تصریح کرد: به نواحی و مناطق آموزش و پرورش ابلاغ شده است که تمام امکانات موردنیاز در خصوص کلاس گذاری را در اختیار آموزشدهندگان و سوادآموزان قرار دهند و در صدد هستیم مشکلات استعلام و بارگذاری مدارک سوادآموزان را با همفکری همکاران در سازمان سوادآموزی رفع نماییم.
نظر دهید