اسدی معاون سواد آموزی استان خراسان رضوی گغت : کیفیت و تنوع بخشی به محتوای آموزشی باید سر لوحه کار ما در سواد آموزی قرار گیرد.
جلسه ویدئو کنفرانس بررسی مسائل سواد آموزی و چالش های احتمالی و راه حل های آن با حضور مصطفی اسدی معاون سواد آموزی، زارع رئیس اداره سواد آموزی، سعدی رئیس اداره آموزش های داوطلبانه و واگذاری ها، خانی کارشناس سنجش و ارزشیابی خراسان رضوی با روسای ادارت سواد آموزی شهرستان ها و نمایندگان آن ها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزیآموزش و پرورش خراسان رضوی،اسدی در جلسه پرسش و پاسخ سیاست های اجرایی سازمان را یاد آور شد و گفت: با حرکت جهادی و نهضتی می توانیم با قیمانده ی افراد بی سواد را جذب کنیم و اگر در سال 1400 سرشماری داشته باشیم می توان احراز هویت سواد افراد را به عنوان محور در شورای پشتیبانی مطرح کرد تا بین اطلاعات سواد افراد در پایگاه های آمار سازمان و اطلاعات ثبت شده ما تفاوتی وجود نداشته باشد.
وی طرح پیوند سواد و زندگی را بحث محوری در سازمان سواد آموزی دانست و بیان کرد: با اهتمام هر چه بیشتر مسئولین مجری این طرح در بخشنامه ها می توانیم در آینده برای سایر مراکز آن را تعمیم و گسترش دهیم.
معاون سواد آموزی استان افزود: در شرایط فعلی که بر آموزش های مجازی تاکید می شود می توانیم از بستر فضاهای مجازی مجاز مانند شبکه شاد و ظرفیت های آن در حوزه سواد آموزی بهره برد ونکته مهم ارتقاء آموزش ها و ارائه کارهای با کیفیت و تنوع بخشی به محتوای آموزشی می باشد که امیدواریم تمام شهرستان های استان در این مقوله فعال باشند و توجه و همت بیشتری کنند.
اسدی موفقیت های شورای پشتیبانی استان را در چند سال اخیر ذکر کرد و اظهار داشت: اگر گره ای درکار شهرستان بود می توانند مشکل خود را برای استان بفرستند تا در شورای پشتیبانی استان مطرح شود.
وی به بحث توسعه عدالت آموزشی و تفاهم نامه ها اشاره کرد و گفت: توجه بیشتر به روستاها ومناطق محروم در کلاس گذاری ها از اولویت ها و اهداف نهضت سواد آموزی است که همت مضاعف را می طلبد . اسدی در پایان افزود:شهرستان ها می توانند در مقوله تفاهم نامه ها از استان جلوتر گام بردارند و تفاهم نامه هایی با بسیج ،جهاد کشاورزی ،فنی و حرفه ای و اداره رفاه واموراجتماعی در شناسایی و جذب و آموزش مهارت ها به بیسوادان داشته باشند.
نظر دهید