سعادتی در گردهمایی مسئولان سوادآموزی آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی تاکید کرد؛
لزوم توجه به شاخصهای جدید باسوادی و توانمندی سوادآموزان
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی بیان کرد: امروزه به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، راه پیشرفت و تحصیل هموار گردیده و این امکان برای همگان فراهم است. توصیه میشود شاخصهای جدید و توانمندی سوادآموزان نیز مورد توجه آموزشدهندگان قرار گیرد و در کنار توجه به کمیتها به کیفیت آموزش نیز توجه شود.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، گردهمایی مسئولان سوادآموزی آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی
و آئین تکریم مادران شهدای نهضت سوادآموزی و تجلیل از پیشکسوتان و چهرههای موفق سوادآموزی و نواحی و مناطق برتر، صبح چهارشنبه، بیست و ششم دی ماه با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در محل باشگاه فرهنگیان تبریز برگزار گردید.
مسعود سعادتی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در این جلسه، ضمن عرض خدا قوت به تلاشگران این عرصه، هفته نهضت سوادآموزی را فرصتی جهت تجلیل از کسانی دانست که در عرصه مبارزه با بیسوادی تلاش میکنند.
وی ادامه داد: معتقد هستم که این بخش نباید تضعیف شود؛ چرا که میزان باسوادی یکی از شاخصهای باسوادی کشورها به شمار میآید. از حضور پیشکسوتان سوادآموزی و خانواده شهدا که در این برنامه حضور یافتهاند، قدردانی میکنیم. تمامی تلاشگران این عرصه چه در جایگاه پیشکسوت و چه در جایگاه والای شهید باید به آحاد جامعه به عنوان الگویی موفق و تلاشگر معرفی شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در پایان بر لزوم برگزاری کارگروه هفتگی به ویژه در مناطق و نواحی و بهرهمندی از نظرات تخصصی افراد باتجربه نهضت سوادآموزی در زمینه پالایش بیسوادان
در سطح استان آذربایجان شرقی تاکید نمود.
علی عبدلی، معاون نهضت سوادآموزی آذربایجان شرقی نیز در ادامه با معرفی تعدادی از چهرههای موفق این عرصه و قدردانی از زحمات تلاشگران سوادآموزی، به ارائه راهکارهایی جهت بهبود پیشبرد اهداف نهضت سوادآموزی پرداخت.
وی، تحقق اهداف سوادآموزی را در گرو همکاری بین بخشی به ویژه استانداری، فرمانداریها و دهیاریها دانست و از همراهی سایر دستگاهها در این راستا قدردانی نمود.
در پایان از مناطق برتر در شاخص میزان تاثیر تحت پوشش منطقه در تحت پوشش استان قدردانی به عمل آمد که بر همین اساس؛ شهرستانهای ملکان، ناحیه پنج تبریز و شهرستان اهر به ترتیب رتبههای اول تا سوم شهرستانهای درجه یک الی چهار و ناحیه ۱ تبریز، شهرستان ورزقان عجب شیر به ترتیب رتبههای اول تا سوم شهرستانهای درجه ۵ و ۶ را به خود اختصاص دادند و منطقه عشایر، خداآفرین و هوراند نیز به ترتیب، رتبههای اول تا سوم شهرستانهای درجه ۷ را کسب نمودند.
همچنین از مناطق کلیبر، جلفا و تسوج به عنوان مناطق برتر در شاخص درصد تحقق حجم ابلاغی سال گذشته و از ناحیه ۳ و ۴ تبریز و شهرستان بناب به عنوان مناطق برتر در شاخص میزان مشارکت در فعالیتهای سوادآموزی قدردانی به عمل آمد.
نظر دهید