معاون وزیر و رئیس سازمان سوادآموزی کشور:
از مردم در مدیریت آموزش و پرورش مشارکت بگیرید/ بازگشت ۸۰ درصد دانشجومعلمان رد صلاحیت شده به آموزش و پرورش/نیروی انسانی با تعلیم و تربیت و آموزش درست تاثیر به سزایی در توسعه کشور دارد
معاون وزیر و رئیس سازمان سوادآموزی کشور گفت: مردم با حضور در انتخابات شخصیتی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند که مهمترین دغدغهاش آموزش و پرورش است.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش استان قزوین، عبدالرضا فولادوند در آیین تکریم و معارفه مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان قزوین که عصر امروز با حضور مسوولان کشوری و استانی در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، بیان کرد: حضور استاندار قزوین در این مراسم نشان دهنده اهمیت و علاقه ایشان به حوزه آموزش و پرورش است.
وی افزود: نیروی انسانی یکی از مهمترین سرمایههای جوامع بشری است و هیچ سرمایه دیگری نمیتواند جای نیروی انسانی را پر کند. ما کشورهای زیادی را میشناسیم که از منابع زیرزمینی فراوانی برخوردارند اما نیروی انسانی کارآمد ندارند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش یکی از مهمترین حوزههایی است که باید به آن پرداخت، گفت: خوشبختانه من فکر میکنم دوران طلایی آموزش و پرورش شروع شده است زیرا شما با حضور در انتخابات شخصیتی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردید که مهمترین دغدغهاش آموزش و پرورش است.
وی عنوان کرد: نیروی انسانی با تعلیم و تربیت و آموزش درست تاثیر به سزایی در توسعه کشور دارد و مقام معظم رهبری هم سالیان سال در ارتباط با آموزش و پرورش سخن گفتند و احساس نگرانی کردند.
فولادوند خاطرنشان کرد: تا امروز جناب آقای مرادی در عرصههای گوناگون زحمت کشیدند و فقط آنهایی که در حوزه مدیریتی آموزش و پرورش کار کردند به خوبی میدانند که مدیریت در آموزش و پرورش چه محدودیتهایی دارد اما ایشان با تمام توان همراه با دیگر همکاران خود در عرصه تعلیم و تربیت تلاش کرده و اینک این پرچم را به دستان توانمند شخصیتی دادند که در مدیریت آموزش و پرورش استان، مسبوق به سابقه است.
وی ادامه داد: مطمئنم که حوزه آموزش و پرورش در استان قزوین با حضور استاندار سختکوش و پرتلاش و حضور آقای دکتر اصغری روزهای خوبی را در پیش رو خواهد داشت.
این مسئول عنوان کرد: اما خود و آقای اصغری را نصیحت میکنم به اینکه، مردم به ما اعتماد کردند و بهترین سرمایههای زندگی خود یعنی فرزندانشان را به ما سپردند تا آنان را آموزش دهیم بنابراین ما نیز باید در مدیریت آموزش و پرورش، مردم را به مشارکت بگیریم چراکه نظرات نظر تکتک خانوادهها برای اداره مجموعه آموزش و پرورش با اهمیت است.
وی اضافه کرد: فلسفه وجودی مدیریت، حل مشکل مجموعه است اگر من مدیر به جای حل مشکل فرهنگیان عزیز ایجاد مشکل کنم، این سزاوار نیست. اگر ما از همکاران و فرهنگیان بزرگوار انتظار داریم که کودکان نقاد و پرسشگری تربیت کنند ابتدا باید به خود آنان اجازه دهیم که ما را مورد نقد قرار دهند.
فولادوند با اشاره به اینکه کارهای بسیار خوبی در عرصه آموزش و پرورش طی چند ماه گذشته اتفاق افتاده است، ادامه داد: حدود ۸۰ درصد از دانشجو معلمان و پذیرفته شدگان در آزمون ماده ۲۸ که رد صلاحیت شده بودند با تجدید نظر دوباره به مجموعه آموزش و پرورش بازگشتند.
وی تاکید کرد: در راستای توسعه کشور و بهسازی آموزش و پرورش مدیران کل و روسای مناطق موظف هستند جلسات هماندیشی برگزار کنند و نظرات همکاران را پیرامون مباحث تعلیم و تربیت جویا شوند.
این مسوول عنوان کرد: در حوزه رتبهبندی معلمان، کسانی که به دلایل مختلف از این موضوع محروم شده بودند خوشبختانه با بررسی مجدد، دوباره رتبهبندی به آنان تعلق گرفت. در استان قزوین هم اگر کسانی در این زمینه مشکل دارند حتما به مدیرکل جدید مراجعه کنند.
ایشان در پایان گفت: آموزش و پرورش مکلف و موظف به پرداخت حق الزحمه تک تک همکاران بوده و منتی هم ندارد و اگر در پرداختها تاخیری به وجود آمده ما عذرخواهی میکنیم اما مطمئن باشید مجموعه آموزش و پرورش در تلاش برای رفع موانع و مشکلات است.
نظر دهید