جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1396/07/23 - 13:56
  • - تعداد بازدید: 1417
  • - تعداد بازدیدکننده: 252
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

پورداود معاون سوادآموزی استان همدان: ریشه کنی بی سوادی در گرو همکاری دستگاه های دیگر با آموزش و پروش است.

پورداود معاون سوادآموزی استان همدان: ریشه کنی بی سوادی منوط به همکاری دستگاه های دیگر با آموزش و پروش است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رساني و روابط عمومي آموزش و پرورش استان در این جلسه محمد پورداود، معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان با بیان این که 48916 نفر بی سواد، در محدوده سنی 10 تا 49 سال در استان همدان وجود دارد، اظهار کرد: طبق آمار رسمی، بیش از 95 درصد مردم استان همدان باسواد هستندکه در مقایسه با سایر استان ها، استان همدان از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است.
وی افزود: از این تعداد بی سواد استان، 5328 نفر مربوط به شهرستان نهاوند است که در این زمینه شهرستان نهاوند در مقایسه با سایر شهرستان ها وضعیت مطلوبی دارد و بعد از همدان و ملایر، سومین شهرستان باسواد استان می باشد.
معاون سواد آموزی استان تصریح کرد: اگر ما می خواهیم در بحث سوادآموزی به اهدافمان برسیم، یکی از راه ها این است که روش ها را متحول کنیم و از دستورالعمل های سنتی به روش های نوین روی بیاوریم.
حمیدوند، فرماندار نهاوند نیز  با بیان این که اگر ما بتوانیم بی سوادی را در شهرستان ریشه کن کنیم از مشکلات سایر ادارات و بخش ها کاسته خواهد شد، افزود: ما باید کاری کنیم که حتی یک بی سواد در جامعه نداشته باشیم و این محقق نمی شود مگر همه دستگاه ها بسیج شوند و در این زمینه با آموزش و پرورش حداکثر همکاری را داشته باشند.
در ادامه مدیر آموزش و پرورش نهاوند با ارائه گزارشی از اقدامات آموزش و پرورش شهرستان برای شناسایی افراد بی سواد، گفت: آموزش و پرورش در مرحله اول اقدام به شناسایی و پالایش افراد بی سواد کرده و آنها را در سامانه سوادآموزی ثبت کرده است و در مرحله بعد با حوزه بندی افراد شناسایی شده، از آن ها آزمون به عمل آمده است.
سلگی یادآور شد: از دیگر کارهای مهمی که ما در زمینه پالایش افراد بی سواد در نهاوند انجام داده ایم، این بوده که در زمان ثبت نام دانش آموزان، آن ها را ملزم کرده ایم رونوشتی از مدرک تحصیلی اولیا را ارائه بدهند؛ که با اجرای این طرح، در واقع ما دانش آموزی نداریم که اولیای بی سواد داشته باشد و شناسایی نشده باشند.
مدیر آموزش و پرورش نهاوند افزود: این مسأله را نیز مد نظر داشته باشیم که بسیاری از کسانی که در آمار بی سوادان شهرستان نهاوند ثبت شده اند، در واقع از عشایر کوچ نشینی هستند که برای مدتی محدود در نهاوند ساکن هستند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 1420
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1396/07/23 13:56
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین