معاون سواد آموزی استان گلستان در گردهمایی مدیران آموزش و پرورش استان بر رسالت شورای پشتیبانی سوادآموزی جهت هدایت گری و پشتیبانی از برنامه های سوادآموزی و تمهید امکانات و منابع ، فرصتهای راهبری و نظارت بر فعالیت ها تاکید کرد .
با حضورمدیرکل آموزش و پرورش استان ، گردهمایی مدیران آموزش و پرورش استان در سالن کنفرانس مرکز آموزشی فرهنگیان گرگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان گلستان ، مهدوی نیا سرپرست سواد آموزی استان ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و تاکید بر حدیث ثقلین و اطاعت و پیروی از قرآن و عترت و اهل بیت جهت نیل به فوز و رستگاری در دنیا و آخرت ، نهضت سوادآموزی را به عنوان میراث حضرت امام (ره) و فرصت دوم آموزشی به ویژه در بعد از برنامه ادغام در آموزش و پرورش به عنوان نگاه تمام ساحتی به نظام تعلیم و تربیت منبعث از شریعت بر اساس حدیث پیامبر اسلام (ص)که فرمودند( اطلبوا العلم من المهد الی اللحد) اشاره داشته و انتظارات از مدیران آموزش و پرورش در باب حمایت از برنامه های سواد آموزی و نگاه مشفقانه به تمام ارکان سیستم تعلیم و تربیت اعم از لازم التعلیم و بزرگسال را بیان نمودند.
وی در بخشی از سخنان خود به یار و مددکار بودن به این نهاد انقلابی و وظیفه و رسالت مدیران آموزش و پرورش در موقعیت حاضر در انسداد مبادی بی سوادی و جلوگیری از ترک تحصیل و بازماندگی از تحصیل دانش آموزان و همچنین برقراری نگاه متوازن در پست های اداری، فضا و امکانات به مسئولین سوادآموزی شهرستان ها تاکید نمودند.
سرپرست سواد آموزی استان همچنین به نقش حمایتی و پشتیبانی از برنامه های سوادآموزی و رسالت شورای پشتیبانی سوادآموزی جهت هدایت گری و پشتیبانی از برنامه های سوادآموزی و تمهید امکانات و منابع ، فرصتهای راهبری و نظارت بر فعالیت ها تاکید کردند.
مهدوی نیا همچنین به پیگیری صدور ابلاغ اعضا شورای پشتیبانی توسط فرماندار و برگزاری حداقل چهار جلسه در طول سال با حضور فرماندار اشاره نمودند .
سرپرست سواد آموزی استان گفت: با عنایت به اینکه در ایام برگزاری امتحانات سوادآموزی به سر می بریم در خصوص بازدید و نظارت از حوزه های امتحانی با حضور اعضای ستاد امتحانات و کمیته بهبود کیفیت اشاره کردند همچنین یکی از برنامههای مهم که مقدمه اصلی فعالیت ها می باشد. وی افزود: شناسایی و جذب بیسوادان با نگاه راستی آزمایی و تعیین تکلیف این افراد در برنامه پالایش اسمی مدرسه محور می باشد که ۶۲۵۲ نفر اسم اولیای دانش آموزان در سامانه سوادآموزی بارگذاری شده که باید با همکاری و همت مدیران مدارس تعیین تکلیف گردد و مدارک مثبته آنها در سامانه سوادآموزی بارگذاری گردد تا کنون 83 درصد از افراد اولیای بی سواد در سامانه تعیین تکلیف گردیده اند شهرستانهای آزادشهر، بندرترکمن، کردکوی و گمیشان 100 درصد از اسامی را تعیین تکلیف نمودند و انتظارداریم سایر مدیران با همت جهادی نسبت به تعیین تکلیف مابقی اسامی اهتمام لازم را معمول دارند.
در آخربا عنایت به شرایط و اقتضائات ، سیاست ها و استراتژی های سازمان نهضت سوادآموزی، برنامههای سال ۱۴۰۱ با رویکرد مردمی سازی و بهره گیری از گروههای جهادی، خودآموز ، نهضت دانش آموزی ،حوزه های علمیه و حلقه های میانی و همکاران فرهنگی انجام خواهد شد که بعد از ابلاغ حجم از سوی سازمان نهضت سوادآموزی برنامه ها و فعالیت ها با قوت تمام پیگیری خواهد گردیدتا ان شاء الله شاهد ریشه کنی بی سوادی در استان باشیم.
نظر دهید