معاون سواد آموزی استان سیستان و بلوچستان : تعامل حوزه معاونت سوادآموزی استان با کمیته امداد امام خمینی (ره) برای توسعه سواد.
روح الله شیرازی گفت :پراکندگی جمعیت و گستردگی وسعت استان عامل اصلی گسترش بیسوادی است. مرز از دیگر عوامل توسعه بیسوادی است و خانواده ها از فرصت مرز برای امرار معاش توسط فرزندان محصل استفاده می کنند.به همین دلیل توجه کمتری به آینده فرزندان شان دارند
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی استان سیستان وبلوچستان ، جلسه ای با حضور سید مهدی عبادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان و روح الله شیرازی معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان در محل دفتر مدیرکل کمیته امداد استان تشکیل شد .
روح الله شیرازی گفت : پراکندگی جمعیت و گستردگی وسعت استان سیستان و بلوچستان عامل اصلی گسترش بیسوادی است.
شیرازی مرز را از دیگر عوامل توسعه بیسوادی عنوان کرد و گفت:« خانواده ها از فرصت مرز برای امرار معاش توسط فرزندان محصل استفاده می کنند و به همین دلیل توجه کمتری به آینده فرزندان شان دارند».
معاون سواد آموزی استان افزود :ایجاد و راه اندازی قرارگاه جهادی «عدالت تربیتی ونصیب آموزشی برابر» در استان سیستان و بلوچستان با مشارکت دستگاههای متولی از دیگراقدامات با ارزشی است که در جهت ارتقاء شاخص های آموزشی در استان صورت پذیرفته است.
وی افزود : همچنین کمیته ای در این قرارگاه برنامه «جذب بازماندگان از تحصیل» را برنامه ریزی کرده تا در طول چهار سال فرصت ادامه تحصیل را برای این عزیزان فراهم کند. تغییربازه سن مشمولین سوادآموزی از 10 تا 49سال به سقف 60سال از دیگر اقدامات با اهمیتی است که راه ورود به تحصیل را برای عزیزان هم استانی فراهم می کند و با هدف توسعه مهارتهای زندگی در کنار آموزش سواد ، »مراکز یادگیری محلی» با رویکرد جدید در استان افزایش خواهد یافت .
شیرازی گفت:آموزش و پرورش پس از شناسایی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد برنامه ویژه ای برای سواد آموزی آنها در نظر دارد .
سید مهدی عبادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه بیان داشت: از آنجایی که متولی اصلی و تخصصی سواد آموزی و توسعه سواد در همه سنین در دنیا آموزش و پرورش است و هیچ دستگاهی نمیتواند این امر را به خوبی آموزش و پرورش عملیاتی کند ، کمیته امداد امام خمینی استان نیز افتخار دارد در هر صورت و به هر شکل ممکن در این طرح همکاری نماید تا شاخص سواد در استان توسعه یابد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی افزود: برنامه عمل توسط آموزش و پرورش و حوزه معاونت سواد آموزی طراحی شود تا پس از آن زمینه همکاری کمیته امداد در اسرع وقت مشخص گردد.
وی ادامه داد بهتر است ابتدا این برنامه عملیاتی در چند شهرستان اجرا و پس از کسب نتیجه مطلوب و آنالیز طرح به طور صحیح به کل استان تعمیم داده شود.
عبادی آسیبهای ناشی از ترک تحصیل فرزندان را برای آینده استان بسیار جدی دانست و گفت اینکه یک فرزند در حال حاضر با شغل کاذب نان آور یک خانواده باشد ، مقطعی است و قطعا در آینده ضرر های بسیاری را متوجه جامعه می کند.
گفتنی است دهمرده معاون فرهنگی کمیته امداد استان در این جلسه نیز خبر از تحت پوشش بردن 150 هزار دانش آموز خانواده مددجویان کمیته امداد برای تحصیل و کلاسهای تقویتی همراه با تامین سالن مطالعاتی برای اسکان دانش آموزان و اساتید داد و گفت : قبولی 185نفر از این دانش آموزان در رشته محل های دانشگاه فرهنگیان گواه خوبی بر مشارکت کمیته امداد برای تحصیل فرزندان این استان است.
نظر دهید