معاون سوادآموزی استان البرز : نشست تخصصی و هماهنگی کارگروه معاونت سوادآموزی استان البرز برگزار شد
نشست کارگروه معاونت سوادآموزی با هدف هماهنگی برای کیفیت بخشی به اجرای طرح و برنامه های سوادآموزی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از معاونت سوادآموزی استان البرز: نشست کارگروه معاونت سوادآموزی با هدف هماهنگی برای کیفیت بخشی به اجرای طرح و برنامه های سوادآموزی برگزار شد.
پایداری زندگی به برنامه ریزی درست است و وسیله رسیدن به آن مدیریت صحیح است.
از غررالحکم و درر الکلم
در ابتدای جلسه فراغت معاون سوادآموزی ضمن تشکر از تلاش معاونین سوادآموزی پیشین وهمکاران حوزه معاونت برای پیگیری و اجرای فعالیت ها، اهمیت برنامه ریزی و نقش آن در اجرای هماهنگ، موثر و مطلوب فعالیت ها را مورد توجه قرارداده و همکاران را به مشارکت، هم اندیشی و سعه صدر در انجام وظایف شغلی بیش از پیش دعوت نمودند.
ایشان با اشاره به توجه به شرح وظایف سازمانی همکاران و بیان این مطلب که جلب رضایت و تکریم ارباب رجوع همیشه در دستور کار سازمانها می باشد ، توجه به خواست و انتظارات مخاطبان را به عنوان عاملی موثر برای ادامه حرفه ای حیات سازمان مطرح نمودند.
در ادامه ضمن تشریح اقدامات انجام شده در خصوص ایجاد بستر مناسب برای شناسایی و جذب سوادآموزان، اعم ازپالایش اسمی بی سوادان وارائه خدمات سوادآموزی به شیوه مدرسه محور، تشکیل بانک اطلاعات مددجویان کم سواد و بیسواد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای تفاهم نامه منعقده، هماهنگی با بهزیستی برای معرفی جامعه مخاطب تحت پوشش آنها و ارسال بخشنامه به مدارس برای معرفی اولیا بیسواد و کم سواد، همکاری و هماهنگی کارگروه سوادآموزی استان را برای تحقق حجم ابلاغی و پیگیری اهداف آن در سامانه سوادآموزی را لازم و ضروری دانستند.ودرخصوص پالایش مدرسه محور و پالایش اسمی بی سوادان ، سرانجام بخشی وضعیت بی سوادها را مورد تاکید قرار دادند و نیاز سنجی برای توزیع مناسب سهمیه ثبت نام خارج از رده سنی در مناطق و شهرستان ها را مورد توجه قرار دادند.
در ادامه نشست هماهنگی، گزارش کلاسگذاری و برگزاری آزمون و آسیب شناسی فرایند اجرایی و برنامه ریزی برای تبدیل نقاط ضعف به قوت، برنامه ریزی جهت توانمند سازی کارشناسان سامانه مناطق تابعه و توجه به پیگیری مصوبات جلسه مورد بررسی و توجه قرار گرفت .
معاون سوادآموزی، مراکز یادگیری محلی وظرفیت آنها را برای ارائه خدمات سوادآموزی، حائز اهمیت دانسته و برنامه ریزی برای کیفیت بخشی و ایجاد تغییرات نوین و خلاقانه در آموزش های مهارتی این مراکز را به عنوان یک اولویت مورد تاکید قرار دادند.
ایشان با تاکید بر اهمیت امر نظارت و ارزیابی عملکرد در کسب اطمینان از تحقق و اجرای اقدامات و فعالیت های سوادآموزی در جهت اهداف پیش بینی شده و ایجاد فرصت برای کمک به بهبود وظایف سازمانی در راستای ارائه هدفمندخدمات سوادآموزی، اصلاح و تقویت روندها و رویه ها و ارائه بازخورد اثر بخش ؛ اجرای فرایند ارزیابی از عملکرد کلاس های حضوری و اداره سواد آموزی مناطق 8 گانه استان در شش ماهه نخست سال1401 را بر اساس شاخص های مندرج در نمون برگ ارزیابی و بر اساس تقویم زمانبندی بازدید ضروری دانستند.
در بخش دیگری از نشست هماهنگی ، اعضا کارگروه سواد آموزی استان ،نقطه نظرات و پیشنهادات خود در راستای کیفیت بخشی به اجرای طرح و برنامه های سوادآموزی را بیان نمودند.
نظر دهید