جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/04/26 - 10:01
  • - تعداد بازدید: 405
  • - تعداد بازدیدکننده: 396
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

قدردانی از حمایت ها و نگاه عالمانه مقام عالی وزارت نسبت به جایگاه و اولویت دادن به برنامه های سوادآموزی در کشور

اردشیر قیصر مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان : اگر دیدگاه های وزیر آموزش و پرورش در استانها و شهرستانها به گفتمان عمومی تبدیل شود می تواند تحول عظیم در حوزه سوادآموزی ایجاد کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی ، اردشیر قیصر مدیرحوزه ریاست و روابط عمومی سازمان درخصوص تهیه و ارائه گزارش خوب از فعالیت ها ، دستاوردها و برنامه های سوادآموزی در هزار و شانزدهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش که ساعت 18 الی 20 روز دوشنبه مورخ 1401/04/20 در سالن جلسه وزارت برگزار شد از آقای عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان تقدیر و تشکر کرد و افزود لازم می دانم از آقای امانی طهرانی دبیرکل محترم شورای عالی آموزش و پرورش تشکر کنم از اینکه به سوادآموزی توجه کرده و در دستور کار شورا قرار داده است و از آقای دکتر نوری وزیر آموزش و پرورش هم به سبب نگاه بلندشان نسبت به سوادآموزی و راهبری جریان سوادآموزی به سمت و سوی مردمی سازی و نهضتی شدن و خارج کردن سوادآموزی از چارچوب های اداری و سازمانی، تشکر و قدردانی نمایم.

 

اردشیر قیصر در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی سازمان گفت : مقام عالی وزارت نکات خوب و ارزشمندی در خصوص سوادآموزی مطرح کردند که بسیار حائز اهمیت است و اگر همین نگاه به درستی برنامه ریزی شود و در استانها و شهرستانها به گفتمان عمومی تبدیل شود می تواند تحول عظیم در حوزه سوادآموزی ایجاد کند بنده به عنوان یکی از عضو کوچک خانواده سوادآموزی به خاطر حسن نیت وزیر محترم به امر سوادآموزی تشکر و قدردانی کنم و لازم می دانم به لحاظ اهمیت موضوع به بخش هایی از صحبت های وزیر محترم در ذیل اشاره کنم:

 

  1. -    در اینکه نهضت باید به کار خود ادامه دهد شکی نیست ولی این سازمان برای ادامه حیات باید نوع نگاه خود را از اداره نهضت سوادآموزی به نهضت جهادی مبارزه با بی سوادی تغییر دهد. همان دستوری که بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران بر آن تاکید داشتند و دوم اینکه روش ارائه آموزش خود را بروز کند.
  2. -    با توجه به توان علمی و پژوهشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در تهیه و تالیف کتب درسی؛ کتاب های درسی نهضت سوادآموزی باید با کمک این سازمان تهیه و تالیف شوند.
  3. -    یکی از راه های مبارزه با بی سوادی استفاده از توانمندی بازنشستگان آموزش و پرورش و دیگر اینکه استفاده از کارورزی دانشجو معلمان برای آموزش نهضت سوادآموزی در یک طرح تابستانی است.
  4. -    استفاده از الگوی سواد بومی برای آموزش افراد بی سواد یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه جدی نهضت سوادآموزی قرار گیرد. یعنی متناسب با شرایط و اقلیم جغرافیایی هر منطقه ای آنها را آموزش دهد.
  5. -    بازنگری در ساختار با توجه به حفظ دستور حضرت امام (ره) و طراحی الگوی راهبردی جدید نهضت سوادآموزی در هزاره سوم و زیست بوم جدید یک ضرورت برای ادامه حیات این نهاد است.

 

در پایان خاطر نشان می سازد مصوبات هزار و شانزدهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش که طی نامه رسمی از سوی دبیرکل محترم شورای عالی آموزش و پرورش به سازمان ابلاغ شده است در دستور کار، کارگروه های مختلف قرار گرفته و نسبت به بررسی و اجرایی شدن آن، ان شاء الله اقدام خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6156
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/04/26 10:01
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین