جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1395/12/14 - 08:45
  • - تعداد بازدید: 1027
  • - تعداد بازدیدکننده: 264
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /appsettingFree

فراگيري علم و دانش از تأكيدات دين اسلام است

معاون سواد آموزی خراسان رضوی فراگيري علم و دانش از تأكيدات دين اسلام است

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومي مديريت آموزش و پرورش شهرستان رشتخوار، ششمين جلسه شوراي پشتيباني سوادآموزي و انسداد مبادي بي سوادي مديريت آموزش و پرورش شهرستان رشتخوار با حضور معاون سوادآموزي اداره كل آموزش و پرورش استان خراسان رضوي و مشاورين مديركل آموزش و پرورش برگزار گرديد.



مصطفي اسدي معاون سوادآموزي  اداره كل آموزش و پرورش استان هم  توفيقات چشمگير در آموزش و پرورش و بخش سوادآموزي را حاصل تلاش عمومي و همكاري گروهي در شهرستان رشتخواردانست و اين همدلي را ظرفيتي بزرگ و نعمتي ارزشمند خواند.



معاون سوادآموزي  در حين بازيد از مركز يادگيري محلي شهر رشتخوار گفت؛ پويايي و نتيجه بخشي برنامه ها و تلاشهاي دست اندركاران در مركز هويداست و علم، هنر و مهارت موجود در  آثار سوادآموزان نشان از خلاقيت و برنامه ريزي هدفمند و كارشناسي شده مي باشد و اين جاي اميدواري دارد.



 وي ضمن حضور در جلسه شوراي پشتيباني سوادآموزي شهرستان رشتخوار به طرح ها و سياست هاي كلي و اولويت دار در بخش سوادآموزي پرداخت و فراگيري علم و دانش را از تأكيدات دين اسلام خواند و گفت؛ در علم و دانش و باورهاي اسلامي ايرانيان پيشتاز هستند و به فرموده مقام معظم رهبري بيسوادي ننگ است.



مصطفي اسدي در ادامه اظهار كرد از دي ماه ۱۳۵۸ به فرمان امام راحل (ره) نهضت سوادآموزي شكل گرفت و به بركت نظام و انقلاب اقدامات بي نظيري نيز انجام شده است و با توجه به تأكيدات مقام معظم رهبري بايد بزودي در كل كشور بيسوادي ريشه كن شود. مسئول سوادآموزي خراسان رضوي نرخ باسوادي در استان را ۲/۹۸ درصد و نرخ بيسوادي اولياي دانش آموز را بيش از ۹۹درصد اعلام كرد و بر تلاش همگاني براي ريشه كن كردن قطعي بيسوادي تأكيد نمود.



 معاون سوادآموزي  شعار حوزه سواد آموزي استان خراسان رضوي را " يك قدم تا صبح " عنوان نمود. اوهمچنين خدمات و برنامه هاي مراكز يادگيري را متنوع و مهم دانست و جهت ساخت وافزايش مراكز يادگيري در شهرستان رشتخوار قول مساعد داد و اضافه نمود: آموزش بزرگسالان در برنامه ششم توسعه پيش بيني شده است كه در صورت قطعي شدن آن، دوره متوسطه و ادامه تحصيل بزرگسالان در حوزه سوادآموزي فراهم خواهد شد. مشاور مدير كل آموزش و پرورش استان خراسان رضوي نيز از جمله ديگر سخنرانان اين جلسه بود. عبدي اقدام آموزشگران را كه خانه به خانه مراجعه مي نمايند و امر آموزش و سواد را انجام مي دهند، را يك عمل منحصر به فرد و بسيار ارزشمند خواند. مشاور مدير كل از طرح راه اندازي كارگروه رشد كارآفريني در مراكز يادگيري محلي و سوادآموزي فروغ آفتاب خبر داد.



مدير آموزش و پرورش شهرستان رشتخوار گفت؛ در راستاي اجراي سياستهاي آموزش و پرورش و به ويژه حوزه سوادآموزي با همكاري و مساعدت مسئولين شهرستان، اعضاي شورا، فرهنگيان و آموزشگران توفيقات قابل توجهي در بخش سوادآموزي حاصل شده است و در دوره هاي مختلف جذب، انتقال و تحكيم و اجراي طرح ها و برنامه هاي مختلف،‌ شهرستان رشتخوار در استان جايگاه ويژه اي را دارد.



 قاسم پور آگاهي بخشي، آموزش مهارت هاي زندگي و توانمندسازي بزرگسالان و سوادآموزان را از جمله فعاليت هاي سوادآموزي شهرستان در كنار سوادآموزي اعلام نمود و مركز يادگيري محلي مركزفروغ آفتاب شهرستان را پايگاهي جهت انجام امور ستادي و آموزش معرفي كرد. 



وي راه اندازي و تجهيز حداقل دو مركز يادگيري محلي ديگر را در شهرستان و نقاط پرجمعيت ضروري دانست و خواستار احداث ساختمان ويژه اين مراكز شد و برگزاري دوره هاي توانمند سازي و دانش افزايش آموزشگران نيز اشاره نمود. 



 در ادامه فرماندار شهرستان و رئيس شوراي پشتيباني سوادآموزي عملكرد حوزه سوادآموزي را در بخش هاي مختلف خوب ارزيابي كرد و افزود؛ در همه روستاها شهرستان و دو شهر رشتخوار و جنگل آموزشگران حوزه سوادآموزي مشغول خدمت هستند و در دورترين روستا و آبادي نيز خدمات آموزش و پرورش علاوه بر دانش آموزان، به بزرگسالان نيز ارائه مي شود.



خالقداد عرب برگزاري دوره هاي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و مهارت هاي زندگي را نيز از جمله اقدامات و برنامه هاي ارزشمند و تاثيرگذار بخش سوادآموزي دانست و اضافه كرد؛ سوادآموزي نقش مهمي در پيشبرد ديگر امور زندگي از جمله تعليم و تربيت فرزندان، مسايل شهروندي، بهداشت، توليد و...  دارد و كمك به اين بخش و آموزش و پرورش يك امر همگاني است و بايد همه تلاش نمايند تا  در شهرستان در آينده اي بسيار نزديك ديگر فرد بيسواد نداشته باشيم و با انسداد مبادي بيسوادي شاهد افراد كم سواد و بيسواد در شهرستان نباشيم.



عبدي گفت؛ نتيجه پژوهش هاي علمي نشان مي دهد كه رابطه مستقيمي بين سواد و عدالت اجتماعي وجود دارد و اينكه مي گويند زندگي بهتر، از طريق فراگيري سواد امكان پذير است، عمق آن همان عدالت اجتماعي است كه همه به دنبال آن هستيم و جزئ آرمانهاي انقلاب، امام راحل (ره) و مورد تأكيد مقام معظم رهبري مي باشد.ايشان دغدغه مشترك همه مسؤلين شهرستان را نسبت به سواد آموزي و انسداد مبادي بيسوادي، زمينه ساز و بستر مناسبي براي پيشرفت هاي بيشتر در حوزه تعليم و تربيت، سوادآموزي، افزايش مهارت ها و دانش افزايي دانست و در اين خصوص اظهار اميداواري نمود. تعدادي از حاضرين و آموزشگران به بيان نظرات خود پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 853
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1395/12/14 08:45
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین