جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1396/05/24 - 09:22
  • - تعداد بازدید: 955
  • - تعداد بازدیدکننده: 307
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

غضنفری معاون امور هماهنگی و توسعه منابع استانداری لرستان : ایجاد فرصت اشتغال برای سوادآموزان انگیزه را برای سوادآموزی بیشتر می کند.

غضنفری معاون امور هماهنگی و توسعه منابع استانداری لرستان : ایجاد فرصت اشتغال برای سوادآموزان انگیزه را برای سوادآموزی بیشتر می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان ؛ مهرداد غضنفری خواستار توجه جدی مدیران  به مقوله سواد شد و گفت : نگاه دانش بنیان در تمام فعالیت ها حتی فعالیت های اقتصادی می تواند ما را به توسعه و پیشرفت رهنمون سازد .



وی در ادامه سوادآموزی را یکی از مطالبات ملی کشور برشمرد و گفت : همه دستگاهها باید در این حوزه ورود کنند و با نگاهی جامع به ترویج و نهادینه کردن فرهنگ سوادآموزی مبادرت کنند .



غضنفری در ادامه از عدم حضور نمایندگان صدا و سیما در این جلسه انتقاد کرد و گفت : با وجود اینکه صدا و سیما در بسیاری ازمقاطع حضور پررنگی را ایفا می کند ولی در مقوله سوادآموزی که به نوعی به منافع ملی کشور و مردم گره خورده است ،کم رنگ ظاهر می شود .  وی تصریح کرد : صدا و سیما متعلق به مردم است و باید در خدمت منافع مردم باشد و نباید در این عرصه نگاه گزینشی و سلیقه ای حاکم باشد .



وی ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی را در بیسوادی خلاصه کرد و گفت : اگر شاخص علم و سواد در جامعه افزایش پیدا کند ،بسیاری از آسیب های اجتماعی هم در جامعه کنترل می شود.  



غضنفری  در ادامه به حجم ابلاغی 17هزارو 500 نفری سوادآموزی لرستان در سال 96 اشاره کرد و گفت : باسواد کردن نزدیک به 86 هزار نفر  در بازه زمانی چهار  یا  پنج ساله  فرآیندی طولانی است و با توجه به گسترش علوم و ارتباطات در جامعه کنونی و سرعت بالای تغییرو تحولات جوامع آسیبی جدی است که باید برای کوتاه کردن این فرایند با اعتبارات مناسب برنامه ریزی کرد .



معاون استانداردر ادامه تاکید کرد: هزینه دستگاهها و تخصیص اعتبارات  آموزش  و پژوهش باید در اولویت باشد و بر سایر هزینه ها اولویت داشته باشد .  



وی تصریح کرد: آمار جرایم و بزهکاری در جامعه بی سواد نمود بیشتری دارد و این آمار در  مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار به مراتب بیشتر است .



غضنفری در خصوص  توانمندسازی افراد محروم از نعمت سواد تصریح کرد: توانمندسازی افراد کم سواد و بی سواد  نیازمند انگیزه است و باید به محتوای آموزش، غنی سازی محیط آموزش، مکان آموزش توجه شود و اشخاص بیسواد احساس نیاز کنند که برای زندگی بهتر و راحت تر باید به سوادآموزی روی بیاورند.



معاون استاندار ایجاد انگیزه درافراد کم سواد و بیسواد را تکلیفی مهم برشمرد و ادامه داد :  تحقق این مسئله  مرهون فرهنگ سازی و آگاهی بخشی اصحاب رسانه،همکاری و تقسیم وظایف و تعامل و همکاری بین  ادارات و پویایی دبیرخانه شورای پشتیبانی سوادآموزی  است.



مهندس غضنفری ایجاد اشتغال برای جامعه بیسواد را دومین ابزار ایجاد انگیزش عنوان کرد و افزود: زمانی که شخص احساس کند،اشتغال وی در گرو سوادآموزی است ؛ قطعا برای باسواد شدن  تلاش می کند .



وی در ادامه شناسایی افراد کم سواد و بی سواد را یکی از چالش های جدی استان برشمرد و افزود : شناسایی ، راستی آزمایی و تدقیق آمار یکی از مواردی است که باید برای رفع آن چاره اندیشی کرد .



غضنفری درادامه  سخنان خود به ظرفیت بالای تشکل های مردم نهاد اشاره کرد و گفت : از نقش برجسته تشکل های مردم نهاد نباید غفلت کرد و باید از این ظرفیت بالقوه برای ریشه کن سازی بیسوادی در جامعه استفاده کرد .



معاون استاندار لرستان به ضرورت شرکت مدیران کل دستگاههای اجرایی در جلسات شورای پشتیبانی سوادآموزی هم  اشاره کرد و گفت : اهمیت این جلسه بر کسی پوشیده نیست و هیچ توجیهی برای عدم حضور برخی از مدیران کل در این جلسه وجود ندارد و ابراز امیدواری کرد در جلسات آتی شورا شاهد حضور پررنگ مدیران در جلسات شورای پشتیبانی سوادآموزی باشیم. غضنفری در ادامه خواستار تحقیق و پژوهشی در خصوص استفاده از ظرفیت فضاهای مجازی برای توسعه سوادآموزی شد و اضافه کرد: در حوزه نرم افزاری باید موانع ، مشکلات و چالش شناسایی شده و مبادی بی سوادی در جامعه هم مسدود شود و در حوزه سخت افزاری هم باید تعهدات دستگاهها مشخص شود و در طول سال با تشکیل جلسات مستمر و مداوم برای توسعه همکاری ها برنامه ریزی کرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 1226
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1396/05/24 09:22
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین