سی و یکمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان در سال 1400 برگزار شد .
سی و یکمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان نهضت سوادآموزی به ریاست علیرضا عبدی سرپرست سازمان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی ، سی و یکمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی سرپرست سازمان برگزار شد . وی با هدیه صلواتی به ساحت مقدس حضرت زهرا سلام الله علیها و با سلام و درود به روان پاک شهداء و امام شهداء (ره) و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و عرض سلام و ادب خدمت اعضای جلسه سخنان خود را آغاز نمود.
سرپرست سازمان نهضت سواد آموزی گفت : خدا را شاکرم که توفیق خدمت در یک سنگر سخت را برمن عطا کرده است و می شود گفت که در سخت ترین زمان نهضت و از این بابت هم شاکرم نسبت به خودم و نسبت به شما در این برهه از تاریخ که ان شاء الله بتوانیم تاریخ ساز و جریان ساز باشیم و با ایده های جدید و فکر جدید کارمان را انجام دهیم و ضمن اینکه خداوند را شاکر هستم ، همچنین از او مدد می طلبم و سپاسگزارم از خدای متعال که در خدمت همکارانم در سازمان نهضت سوادآموزی هستم ، در فضایی دوستانه و برادرانه و امیدوارم که ان شاءالله بنده هم از توفیقات معنوی که جمع دارند استفاده کنم و حتماً باید بزرگان جمع تدابیری داشته باشند تا این برادری و شفقت و دوست داشتن ها و این با هم بودن ها و این ادبیات برادرانه زندگی کردن بین ما گسترش پیدا کند .
علیرضا عبدی در ادامه بیان نمود : ما اداره کل نیستیم ، ما نهضتیم و نهضت همانگونه که از اسمش پیداست یک جریان جوششی است و یک جریان انقلابی است که منجر به کوشش می شود یعنی اگر ما در درونمان جوشش نداشته باشیم و این جوشش بخوابد و نگاهمان صرفاً نگاه اداری و کارمندی باشد ، نهضت اتفاق نمی افتد و آخرش می شود اداره ای که یک تعداد آمار و ارقام را باید بدهد یا ندهد و باشد یا نباشد و بایستی گفت شاه کلید رهایی نهضت همان روحیه نهضتی آن است . درجلسات بعدی جریان هایی که هست را با هم بیشتر صحبت می کنیم و در این جلسه نمی خواهم در این باب بحث و کلام را طولانی کنم .
عبدی همچنین افزود : چند نکته درحدّ کفاف جلسه امروز عرض می کنم و آن اینکه ضمن تشکر از زحمتهای دوستان معاونت توسعه و پشتیبانی ، لازم می دانم عرض کنم که بایستی در نگارش نظام های مدیریتی یک مقدار تدقیق داشته باشیم و در نظام مدیریتی بایستی از هم آمیختگی جلوگیری کنیم و نیاز هست که دقت عمل مضاعفی در این حوزه اتفاق بیفتد .
سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی در خصوص نظام مدیریتی موفق ، پیشنهاد خود را اینگونه بیان کرد که : در برنامه ریزی مدیریتی هر مدلی را که انتخاب می کنیم بایستی به نظام عملی آن پایبند باشیم تا کسی که می خواهد به آن عمل کند دقیقاً بداند که بر چه الگویی می خواهد عمل نماید و پیشنهاد شخصی من نظام "هدف ، راهبرد ، راهکار ، برنامه و اقدام"است و دلیلش این است که ما باید هدف هایمان را یکساله یا چهارساله داشته باشیم و آنچه در ذهن ما هست آن را مکتوب کنیم و برای چهار سال آینده هدف رشد خود را مشخص کنیم و سپس راهبردها نگاشته شود و این که به کجا قرار است برسیم را مشخص کنیم .
وی افزود : نکته دوم ضمن تقدیر و تشکر از دوستان حوزه ستادی و هم دوستان استانها ، پیشنهاد داشتن کمیته تدوین سیاستگذاری پیشنهاد مطلوبی است که در آن کمیته ، سیاستگذاری انجام شود و ضعف ها و قوت ها ، فرصت ها و تهدیدهای گفته شده مورد بحث و بررسی قرار گیرد تا بعد از آن یک بار دیگربه اعضاء شورا ارائه و پس از مطالعه توسط اعضاء شورای معاونین و مدیران ، دوستان رأی خود را نسبت به تصمیمات اتخاذ شده اعلام می دارند .
عبدی در خصوص محتواهای تولیدی و حجم کارها و فعالیت ها با ذکر توضیحاتی در خصوص تولید محتوا گفت : من در انجام امور موافق جهش و تحوّل هستم و در برخی ازفعالیت ها موافق تغییر هستم ، منتها به شرطی که فعالیت هایی که انجام می شود منجر به نتیجه مطلوب گردد و نه شکست آن ، بنابراین برمبنای توکل به طرف تحوّل گام برداریم و متحوّل کنیم ، آنچنان که در اوایل انقلاب و شروع فعالیت های سوادآموزی شاهد توکل همراه تحوّل از جنس شدن هستیم .
سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی درخصوص نگاه مقام عالی وزارت به نهضت گفت : نگاه آقای وزیر نهضت را نهضت دانستن می داند و تحوّل در نهضت را در گرو جریان جهادی و نهضتی می داند و تأکیدات ایشان بر مبنای پوشش بازمانده های از تحصیل با فعالیت و برنامه ریزی فعالیت ها بصورت مردمی ، انقلابی و جهادی است .
نظر دهید