دیدار مدیرکل آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه در استان
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به همراه کارکنان مجموعه آموزش و پرورش مازندران به دیدار نماینده ولی فقیه در استان مازندران رفته و در فضایی صمیمانه گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، «سیدعلی قاسمی» در این دیدار که بهمناسبت هفته سوادآموزی انجام شد، اظهار کرد: مازندران با داشتن بیش از 98 درصد باسواد از استانهای باسواد کشور تلقی میشود.
وی افزود: جمعیت تأثیرگذار کشور 10 تا 49 سال هستند که این سنین مخاطبان ما در سوادآموزی محسوب میشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه دو سیاست جدی در پوشش سوادآموزی در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد، بیان کرد: انسداد مبادی بیسوادی و ایجاد بستر مناسب برای ادامه تحصیل است.
این مسئول اجرای عدالت تحصیلی را از اولویتهای دولت دانسته و گفت: در حال حاضر مازندران دارای 9 مدرسه تک دانشآموز، 68 مدرسه کمتر از چهار دانشآموز، و 123 مدرسه کمتر از 10 دانشآموز است.
قاسمی به محدودیتهای اقتصادی در نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد و ادامه داد: مازندران در تأمین نیروی انسانی مقطع ابتدایی دچار مشکل است.
وی با بیان اینکه از لحاظ قانونی مدارس کمتر از 50 تا 40 دانشآموز نباید فعال باشند، تصریح کرد: در حال حاضر با وجود فقر مالی، در دوره متوسطه 800 مدرسه زیر حد نصاب دانشآموز در مازندران دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران بیان کرد: با وجود مشکلات مالی در 3 سال اخیر مدارس شبانهروزی مازندران از لحاظ تغذیه و سوخت دچار کم و کاستی نشدند.
این مسئول توجه به بهداشت دانشآموزان را از موارد مهم در نظام تعلیم و تربیت استان دانست و خاطرنشان کرد: یکمیلیارد تومان هزینه ویزیت دهان و دندان دانشآموزان برآورد شده است که از طریق پزشکان به صورت رایگان و خیران تأمین شد.
قاسمی با بیان اینکه در حوزه سوادآموزی در حال حاضر مازندران در سنین 10 تا 49 سال 17هزار بیسواد دارد، گفت: امسال 10هزار نفر از بیسوادان مازندرانی زیرپوشش سوادآموزی قرار دارند.
وی به اجرای طرح تشویقی برای ایجاد انگیزه افراد بیسواد در سوادآموزی اشاره کرد و ادامه داد: به هر یک از کسانی برای سوادآموزی اعلام آمادگی کنند مبلغ 134هزار تومان پاداش داده میشود که سال گذشته در همین بخش بیش از 98 میلیون تومان پاداش اهدا شد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه سرانه هر بیسواد برای سوادآموزی حدود 700 هزار تومان است، ادامه داد: نرخ باسوادی در مازندران بالاست و احصا بیسواد در مازندران مشکل است.
این مسئول بیشترین دغدغه آموزش و پرورش را مشکلات مالی دانست و بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون فقط دو ماه اضافه کاری همکاران آموزش و پرورش پرداخت شد.
قاسمی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش مازندران در کشور رتبه برتر را به خود اختصاص داده است، گفت: آموزش و پرورش مازندران در اجرای طرح پروژه مهر از 100 نمره با دریافت نمره کامل برتر کشور شد.
نظر دهید