توانمند سازی آموزش دهندگان و راه اندازی مراکز یادگیری محلی اولویت راهبردی سواد آموزی استان در سال 96 است
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان کردستان : توانمند سازی آموزش دهندگان و راه اندازی مراکز یادگیری محلی اولویت راهبردی سواد آموزی استان در سال 96 است
به گزارش روابط عمومی سازمن نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان رمضان یوسفی صبح امروز در اولین نشست گروه بهبود کیفیت آموزشی سواد آموزی استان در سال 96 ، گزارشی از فعالیت گروه های بهبود کیفیت آموزشی سواد آموزی شهرستانها و مناطق تابعه و استان در سال 95 را ارائه کرد و گفت : در طول سال گذشته 169 جلسه گروه بهبود در سطح استان برگزار شده است که سهم استان 6 جلسه و 163 جلسه نیز در سطح شهرستانها و مناطق برگزار شده است .
وی به مصوبات جلسات گروه های بهبود کیفیت نیز اشاره کرد و با بیان اینکه حاصل 163 جلسه شهرستانها و مناطق 715 مصوبه بود، اظهار داشت : از این تعداد 558 مصوبه اجرایی شده است .
رمضان یوسفی نظارت و سرکشی به فعالیت های حوزه سواد آموزی را یکی از وظایف گروه بهبود کیفیت عنوان کرد و افزود : درسال گذشته از طریق گروه بهبود ، تعداد یک هزار و 4 بازدید در راستای کیفیت بخشی به دوره های سواد آموزی انجام شده است .
معاون سواد آموزی استان در ادامه به راهبردهای و سیاست های اجرایی این حوزه در سال 96 پرداخت و از بومی سازی و ابلاغ راهبردها و سیاست ها به شهرستانها و مناطق تابعه استان به منظور عملیاتی کردن برنامه ها خبر داد .
وی تدوین و اجرای برنامه عمل استانی ، ارتقاء توانمند سازی نیروی انسانی شاغل در پست سواد آموزی ، معلمان و آموزش دهندگان ، استفاده از فناوریهای نوین در آموزش و تدریس ، توسعه دولت الکترونیک ، ترغیب و تهییج جامعه و عوامل سهیم و موثر به همکاری و مشارکت در تمام زمینه ها ، توسعه آموزش های پس از سواد ، تنوع بخشی به تولید محتوای مناسب و بهبود مدیریت منابع و مصارف و تقویت مشارکت موسسات غیر دولتی را از سیاست های اجرایی ابلاغی سال 96 عنوان کرد .
یوسفی در ادامه ایجاد مراکز یادگیری محلی و توانمند سازی آموزش دهندگان را از اولویت های کاری حوزه سواد آموزی در سال 96 بر شمرد و با بیان اینکه در سال 95 تعداد 3 مرکز یادگیری در استان راه اندازی شده است از ایجاد 5 مرکز دیگر در سال 96 خبر داد و گفت : در این مراکز علاوه بر آموزش سواد ، مهارتهای لازم از جمله حقوق شهروندی ، مهارتهای اجتماعی و زندگی به سواد آموزان آموزش داده می شود .
وی با بیان اینکه توانمند سازی آموزش دهندگان با همکاری جهاد دانشگاهی به منظور افزایش سطح علمی آنان صورت می گیرد اظهار داشت : در این دوره تعداد 18 منبع آموزشی در 126 ساعت به آموزش دهندگان ارائه و آزمون به عمل می آید که در صورت قبولی فرد ، همکاری وی با سواد آموزی ادامه خواهد یافت و در صورت عدم قبولی باید مجددا در دوره و آزمون مذکور شرکت و موفق به قبولی شود .
نظر دهید