تحت پوشش رفتن 17 هزار نفر سواد آموز در استان کردستان در سال 96
رمضان یوسفی در دومین نشست کار گروه بهبود کیفیت آموزشی گفت: در سال جاری در مجموع بیش از 17 هزار نفر تحت پوشش برنامه های سواد آموزی و سایر فعالیت های فوق برنامه قرار می گیرند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، رمضان یوسفی معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان روز گذشته در دومین نشست کار گروه بهبود کیفیت آموزشی سوادآموزی با اعلام این خبر گفت: در سال جاری در مجموع بیش از 17 هزار نفر تحت پوشش برنامه های سواد آموزی و سایر فعالیت های فوق برنامه قرار می گیرند که از این تعداد 8 هزار نفر در دوره سوادآموزی، 7 هزار در دوره انتقال، 2 هزار نفر نیز در برنامه تحکیم شرکت خواهند کرد.
وی با ارائه گزارشی از اقدامات کار گروه و مصوبات نشست قبلی گفت: نشست های کار گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان هر دو ماه یکبار تشکیل و برنامه ها پیگیری می شود و در سطح شهرستان ها و مناطق نیز جلسات کار گروه برگزار و اقدامات به استان گزارش می شود.
وی از تعیین حدود 92 نفر به عنوان راهنمایان تعلیماتی سوادآموزی به منظور پیگیری برنامه های سوادآموزی در سطح استان خبر داد و در ادامه گزارشی از بازدیدهای صورت گرفته را ارائه کرد و گفت: تا 20 خرداد 96، کارشناسان حوزه سوادآموزی استان از 12 شهرستان بازدید و در این برنامه فعالیت های شهرستان ها و مناطق در چهار بخش پرونده های اداری، کلاس های جاری، حوزه های امتحانی و نحوه مشارکت موسسات طرف قرار داد مورد بررسی قرار گرفته است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی مراکز یادگیری محلی جدید در استان پرداخت و با بیان اینکه هم اکنون سه مرکز در استان فعالیت دارند؛ گفت: بنا بر اعلام آمادگی شهرستان ها، تعداد 5 مرکز نیز در ناحیه یک سنندج، مریوان، دیواندره و سروآباد راه اندازی خواهد شد و در استان ظرفیت راه اندازی مراکزی بیشتری وجود دارد.
وی افزود : در این مراکز 200 ساعت آموزش بر اساس منابع آموزشی به سوادآموزان آموزش داده می شود و با بهره گیری از ظرفیت کلیه دستگاه ها ، سوادآموزان علاوه بر آموزش سواد، به آموزش فعالیت های اجتماعی، مهارت های اساسی زندگی، حقوق شهروندی می پردازند.
رمضان یوسفی به همکاری آموزش دهندگان و معلمان با معاونت سوادآموزی در سطح استان نیز اشاره کرد و گفت: در مجموع در سال 95، دو هزار 142 نفر آموزش دهنده و 203 نفر از معلمان استان با این معاونت همکاری داشته اند.
صدیقه عبدالهی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست انسداد مبادی ورودی بی سوادی را اولویت این معاونت عنوان کرد و با بیان اینکه این برنامه به صورت دقیق با حمایت مسئولین استان، فرمانداران و دست اندرکاران در حال پیگیری است؛ گفت: در استان حتی برای یک دانش آموز نیز معلم اختصاص داده شده است.
وی از تعامل با دستگاه های مرتبط به منظور شناسایی بچه های کار و کمک به آن ها خبر داد و اظهار داشت: در سال جاری نیز با بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل دستگاه های برون سازمانی ، زمینه جذب کلیه دانش آموزان فراهم خواهد شد و در این خصوص فرهنگ سازی و توجیه اولیا در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است در این نشست پیرامون تامین نیروی انسانی از جمله راهنمایان تعلیماتی سواد آموزی بحث و تبادل نظر شد و سایر برنامه های کار گروه مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید