جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1395/12/07 - 10:26
  • - تعداد بازدید: 1411
  • - تعداد بازدیدکننده: 420
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /appsettingFree

بنا بر روايات ثواب كمك به طالب علم بالاتر از۷۰عمره مقبوله است.

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش استان خراسان رضوی بنا بر روايات ثواب كمك به طالب علم بالاتر از۷۰عمره مقبوله است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواددآموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی خراسان رضوی مصطفي اسدي در چهارمين جلسه شوراي پشتيباني سواد آموزي كه روز دوشنبه مورخ ۹۵/۱۲/۲ در سالن اجلاس فرمانداري شهرستان باخرز برگزار شد با تقدير از حضور اعضاي شوراي پشتيباني سوادآموزي، ثواب كمك و همراهي در راه علم اندوزي را به اندازه ي يك قلم شكسته  بالاتر از ۷۰ عمره مقبوله عنوان كرد.



 مصطفي اسدي معاون سوادآموزي اداره كل، دراين نشست سوادآموزي را از جمله الزامات ويك راهبرد استراتژيك دانست كه بنيان گذار جمهوري اسلامي همواره برآن تأكيد داشتند.



وي ميزان با سوادي كشور رادر شروع انقلاب اسلامي ۴۷درصد اظهار كرد كه بيش از ۲۰درصد اين افراد را مردان و ۱۷ درصد را زنان بي سواد تشكيل مي دادند.



مصطفي اسدي با اشاره به حديث نبي مكرم اسلام كه مي فرمايند: "طلب العلم فريضة علي كل مسلم و مسلمة" افزود: در جنگ بدر پيامبر مكرم اسلام به لحاظ اهميت و جايگاه سوادآموزي شرط آزادي هر مشرك را باسوادي ده نفر مسلمان بيان مي كنند.



 



معاون سوادآموزي  با بيان اين كه توانايي يك ملت در گرو دانايي اوست، ادامه داد: رشد و توسعه يك جامعه، رابطه مستقيم باسواد آن جامعه دارد وجايگاه هر كشور رابر اساس ميزان با سوادي آن مي سنجند.



مصطفي اسدي در ادامه با اشاره به آماري كه از سوي يونسكو در خصوص بي سوادي منتشر شده است گفت:اعلام همين ميزان اندك بي سوادي را از سوي يونسكودر سرزميني با سابقه ۷هزار ساله در شأن كشوري كه مهد علم و دانش بوده نيست. وي همچنين افزود: مقام معظم رهبري (مدظله العالي) نيزاز منظر ديدگاه جهاني و با توجه به سابقه ي تاريخي وپيشينه علمي ايران، با وجود بزرگان علمي از گذشته تا كنون كم سوادي يا بي سوادي رابراي كشورمان ننگ مي دانند.



معاون سوادآموزي با اشاره به آيه ۵۴سوره مائده كه خداوند متعال مي فرمايد:" اى كسانى كه ايمان آورده ايد! هر كس از شما، از آيين خود بازگردد،خداوند گروهى را مى آورد كه آنها را دوست دارد و آنان نيز او را دوست دارند، در برابر مومنان متواضع، و در برابر كافران سرسخت و نيرومندند؛ در راه خداجهاد مى كنند، و از سرزنش هيچ ملامتگرى هراسى ندارند " اظهار داشت:با توجه به تفاسير شيعي و اهل سنت، مصداق اين آيه مردم ايران هستند كه عالمان زيادي را در دامن خود پرورانده اند.



مصطفي اسدي خاطر نشان كرد: بعداز اسلام، تنها ملتي كه علم و دين را باروركرد، ايرانيان بودند و اين را وعده الهي و نبي اسلام دانست لذا وظيفه نسل حاضر حركت جهادي براي ريشه كني بي سوادي خواهد بود.



معاون سوادآموزي در پايان با تقدير ازفرماندار،ائمه جمعه و ادارات بهزيستي، ثبت احوال، كميته امداد و بهداشت شهرستان باخرز، همكاري آن هارا در امر سوادآموزي مشاركت در تعليم و تربيت دانست وتشكيل شوراي پشتيباني با حضور شخص رئيس جمهور محترم را دليل بر اهميت و جايگاه رفيع اين شورا ها براي ريشه كني بي سوادي عنوان كرد.



لازم به ذكر است در ابتداي اين نشست،حسن اتحاد رئيس اداره آموزش و پرورش شهرستان باخرزو دبير شوراي پشتيباني سوادآموزي، ميزان بي سوادي را در اوليائ دانش آموزان صفر وميزان جذب شهرستان را در دوره سوادآموزي گروه سني ۱۰تا۴۹سال ۹۹.۴درصد، و ميزان پوشش در دوره هاي تحكيم و انتقال را ۱۰۰درصد عنوان كرد وافزود: شهرستان باخرزدر شاخص هاي سوادآموزي داراي رتبه برتر استان مي باشد، وي سپس از همكاري اعضاي شوراي پشتيباني در راستاي به صفر رساندن بي سوادي شهرستان تقدير كرد.



حسن زاده فرماندارشهرستان باخرزنيز در اين نشست با تبيين جايگاه سواد و سوادآموزي شهرستان از ارتقاي جايگاه آموزش پرورش شهرستان خبر داد و افزود:در يك سال گذشته وضعيت آموزش و پرورش شهرستان در شاخص هاي آموزشي مانند ساخت، تجهيزو هوشمند سازي مدارس،ايجاد پژوهشسرا، ايجاد مركز يادگيري محلي، كلاس هاي آموزشي اختلالات رواني و جلوگيري از معلوليت ها و كاهش افراد باز مانده از تحصيل با استفاده بهينه از امكانات شهرستان روند رو به رشدي داشته است.



 فرماندار شهرستان باخرز با تقدير از زحمات عامري كارشناس سوادآموزي به خاطر كسب رتبه اول جذب در گروه سني ۱۰ تا ۴۹ سال استان، جذب ۹۹.۴ درصدي درسوادآموزي را حاصل تلاش هاي مسئولين سوادآموزي و آموزش دهندگان دانست وافزود: جلوگيري از رجعت به بي سوادي از اقداماتي است كه همت همه ادارات را مي طلبد.



 



در ادامه حجت الاسلام امجدي زاده امام جمعه اهل تشيع شهرستان باخرز با اشاره به تأكيد اسلام بر توان علمي جامعه اسلامي اسلام را منادي تمدن جديد دانست و وجود حتي اندك افرادي عاري ازسواد را مايه ي شرمندگي و خجالت جامعه بيان كرد. امجدي رجعت به بي سوادي را حاصل عدم ارتباط و وجود خلاء ارتباطي با جامعه هدف عنوان كردو افزود: كاهش در رشد علمي يك هجمه به امت اسلامي است و غفلت از تقويت علم ودانش به نفع دشمنان جامعه اسلامي مي باشد.



 



در پايان جلسه شوراي پشتيباي سوادآموزي مولوي شيخ احمدي امام جمعه اهل تسنن شهرستان باخرزبا اشاره به اين كه در قرآن كريم ۷۵۰ آيه در خصوص علم و علم آموزي  ونوشتن آمده كه دليل بر اهميت جايگاه علم، سواد و سوادآموزي از ديدگاه اسلام است و افزود:بعد ازجنگ بدر پيامبر مكرم اسلام هوشمندانه شرط آزادي هرمشرك باسواد دربند را باسوادي ده مسلمان اعلام فرمودندواين خوب نيست كه كشورهاي سردم دار كفر يكي از مواردي را كه به رخ مسلمانان مي كشند بحث علم و پيشرفت هاي علمي است.



وي  در ادامه قدرت علم و دانش را فراترو كاراتر از جنگ افزار هاي نظامي عنوان كرد و افزود: امروزه جوانان ما نبايد به جايگاه علمي كشورجمهوري اسلامي اكتفا كنند، بلكه بايد با تلاش به علم اندوزي بپردازند و هيچ گاه در اين راه توقف نكنند؛زيرا اين در توان جوانان با استعداد كشورمان است كه سرآمد همه كشور ها باشيم.



مو لوي شيخ احمدي در پايان نفي علم را مانند نفي خورشيد دانست وافزود: در مقابل علم همه متواضع هستند چرا كه همه به آن نياز دارند و تفاوتي نمي كند كه اين علم در كجا توليد شده باشد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 833
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1395/12/07 10:26
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین