با حضور معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان: بررسی مسائل و روند اجرای فعالیت های حوزه سوادآموزی منطقه امیرآباد
به منظور بررسی مسائل حوزه سوادآموزی منطقه امیرآباد، با حضور معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان و رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان سمنان ، به منظور بررسی مسائل و روند اجرای فعالیت های مربوط به حوزه سوادآموزی،با حضور معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان و رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه، کارشناس سوادآموزی و آموزش دهندگان منطقه امیرآباد برگزار گردید.
مهدی حزب الهی، ریاست اداره آموزش و پرورش منطقه، ضمن تبریک آغاز هفته تربیت اسلامی و روز امور تربیتی و خیر مقدم به مهمانان، بیان داشت: اگر به دنبال برقراری عدالت آموزشی، کاهش آسیب های اجتماعی، کاهش فقر و جهل در جامعه هستیم باید به حوزه سوادآموزی توجه ویژه داشته باشیم.
وی افزود: در سوادآموزی چهار کلید واژه مهم وجود دارد که عبارت اند از: نظارت، جذب، شناسایی و ارزشیابی. هر یک از این واژه ها، بخش عمده ای از کار کارشناسان و فعالین این حوزه را تشکیل می دهد و لازمه تحقق آن ها، برنامه ریزی و پیگیری مستمر است.
حزب الهی در پایان از تلاش های صورت گرفته در این حوزه تقدیر و تشکر نموده و اظهار داشت: برای یادگیری هیچ زمانی دیر نیست و زمانی می توانیم بگوئیم که بی سوادی ریشه کن شده است که به پوشش صد درصدی در دوره ابتدایی برسیم.
در ادامه ادهم، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش، ضمن تسلیت شهادت امام موسی کاظم (ع)، به دو رکن اصلی سوادآموزی که شامل ارائه خدمات با کیفیت و سلامت فرآیند ثبت نام و آموزش است، اشاره نمود.
وی افزود: در حوزه سوادآموزی منطقه امیرآباد اتفاقات خوبی رقم خورده است و عملکرد منطقه قابل دفاع می باشد. باید بدانیم سوادآموزی کاری نیست که آموزش و پرورش به تنهایی انجام دهد؛ همه دستگاه ها برای ریشه کنی آن باید بسیج شوند. سختی حوزه سوادآموزی این است که مقید به مکان و زمان نیست.
ادهم در ادامه به اهمیت بحث نظارت در این حوزه اشاره نموده و اظهار داشت: هر کسی در هسته دانا و شبکه گسترده توانا فعالیت می کند، می تواند نظارت انجام دهد.
کارشناس سوادآموزی منطقه نیز گزارشی از عملکرد شش ماهه حوزه سوادآموزی ارائه نموده و اقدامات و برنامه ریزی های صورت گرفته برای تحقق طرح ها و برنامه ها در سال 1401 را بیان نمود.
برگزاری جلسه با آموزش دهندگان و شنیدن مسائل و چالش های آنان از دیگر برنامه های معاون سوادآموزی بود.
نظر دهید