جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1400/06/28 - 07:31
  • - تعداد بازدید: 362
  • - تعداد بازدیدکننده: 256
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

با حضور استاندار کردستان دومین نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی استان در سال جاری برگزار شد

با حضور استاندار کردستان دومین نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی استان در سال جاری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی،به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان این نشست ظهر امروز با حضور استاندار کردستان، مدیر کل آموزش و پرورش، امام جمعه سنندج، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، معاون سواد آموزی استان و اعضای شورا در سالن جلسات شهدای گمنام استانداری برگزار شد.


استاندار کردستان در این نشست از اهتمام مدیر کل آموزش و پرورش استان، مسئولین و دست اندرکاران سواد آموزی و همکاری و همراهی اعضای شورای پشتیبانی در پیگیری اقدامات و کسب موفقیت استان در حوزه سواد آموزی تشکر کرد و گفت: توفقیات کسب شده، حاصل تلاش مجموعه استانی است .


وی با اشاره به ضرورت ریشه کنی بی سوادی در جامعه، از خانواده ها خواست در این خصوص با سواد آموزی همکاری نمایند تا با مشارکت جمعی مشکل بی سوادی در سطح استان حل شود .


در ابتدای این نشست مدیر کل آموزش و پرورش کردستان نیز از کسب رتبه خیلی خوب و عنوان شایسته تقدیر حوزه سواد آموزی استان در ارزیابی شاخص های عملکردی سال 1399 خبر داد و با بیان اینکه در همین راستا لوح تقدیری با امضای معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور خطاب به استاندار و رئیس شورای پشتیبانی سواد آموزی استان ارسال شده است، این دستاورد را تبریک گفت و از اهتمام و زحمات کلیه اعضای شورا تشکر کرد .


در ادامه این نشست رمضان یوسفی معاون سواد آموزی استان گزارشی از مصوبات جلسه قبل شورای پشتیبانی استان ارائه کرد و خواستار همراهی دستگاه ها و اعضای شورا در اعلام ظرفیت های خود به منظور ریشه کنی بی سوادی در سطح استان شد .


وی در ادامه گزارشی از فعالیت مراکز یادگیری محلی استان ارائه کرد و با بیان اینکه هم اکنون 19 مرکز یادگیری محلی در سطح فعال است و مجوز راه اندازی سه مرکز نیز برای سال 1400 اخذ شده است، گفت: مراکز یادگیری محلی ، بهترین محل برای ماندگاری سواد است .


وی با اشاره به اینکه در سال گذشته تعداد دو هزار نفر از جامعه هدف در مراکز یادگیری محلی به آموزش سواد و حرفه آموزی پرداخته اند، اظهار داشت : در این مراکز در کنار آموزش ، به سواد آموزان، مهارت و حرفه آموزش داده می شود و با توجه به اهمیت موضوع و کمبود تجهیزات مراکز استان، ضرورت دارد این مراکز تجهیز تا خدمات بهتری به سواد آموزان ارائه شود .


یوسفی هم چنین گزارشی از پوشش دوره های سواد آموزی بر اساس حجم ابلاغی ارائه کرد و با بیان اینکه در سال گذشته عملکرد استان در پوشش دوره های سواد آموزی  102 درصد بوده است ، گفت: در سال جاری نیز تعداد 12 هزار نفر برای آموزش در سطح استان حجم، ابلاغ شده است .


وی از آغاز کلاس گذاری دوره های سواد آموزی از تیرماه سال جاری خبر داد و با اشاره به سختی آموزش در شرایط کرونایی و هم چنین کاهش نیروی انسانی در اختیار به دلیل قبولی در آزمون و تعیین تکلیف نیروهای این حوزه، مشکل جذب و آموزش را از چالش های پیش روی سواد آموزی استان بر شمرد و خواستار مساعدت شورای پشتیبانی در این خصوص شد .


معاون سواد آموزی استان در پایان این نشست، اهم مصوبات و حدود انتظارات سواد آموزی استان از شورای پشتیبانی را ارائه و مقرر شد از طریق سواد آموزی، ظرفیت دستگاه ها برای کمک، شناسایی و طی لیستی ارائه شود تا در راستای ریشه کنی بی سوادی کمک های لازم صورت گیرد .

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 4634
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1400/06/28 07:31
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین