ایجاد آمادگی ذهنی در بزرگسالانی که دارای مشکلات معیشتی هستند،مدرسین بسیار خبره و دوره دیده می طلبد
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجانغربی ایجاد آمادگی ذهنی در بزرگسالانی که دارای مشکلات معیشتی هستند،مدرسین بسیار خبره و دوره دیده می طلبد
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی ، جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان ارومیه با حضور موسوی معاون فرماندار، نجفی معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان، صفری مشاور شهردار ارومیه، اشرف نجف آباد مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه،محمد مجرد مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 ارومیه، جعفری رئیس بنیاد شهید و نمایندگان ادارت در سالن کنفرانس این مدیریت برگزار شد.
اشرف نجف آباد مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه در این نشست، با اشاره به نقش مهم و حیاتی سواد در توسعه همه جانبه کشور و فرمان حضرت امام (ره) مبنی بربسیج همگانی و استفاده از ظرفیتهای موجود در راستای ریشه کنی بیسوادی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام یافته، تحت پوشش بردن 110 درصد از حجم ابلاغی سال 95 مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه را اعلام نمود.
وی افزود: شایسته است در راستای توسعه جامعه پایدار،تمامی نهادها دست در دست هم دهیم وبا بکارگیری اهرمهای لازم در خصوص جذب افراد بیسواد به این امر مهم بعنوان یک تکلیف جمعی ،تعهد و توجه ویژه ای داشته باشیم.
محمد مجرد، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو در ادامه اظهار کرد :طبق زمان بندی اعلام شده ،هر دو ناحیه طی جلسات مختلف در حوزه جغرافیایی خود با همکاری سایر ادارات در آموزش و جذب بیسوادان به آسیب ها و راهکارهای این موضوع به ظاهر ساده اما بسیار پیچیده و ظریف پرداخته اند.
محمدرضا نجفی، معاون سواد آموزی اداره کل ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های مدیران نواحی 1 و 2 ارومیه در حوزه سوادآموزی، اجرا و تحقق مصوبات و اهداف شورای پشتیبانی سوادآموزی را در این مدیریت خوب ارزیابی کرده و خاطر نشان کرد: ایجاد آمادگی ذهنی در بزرگسالانی که دارای مشکلات معیشتی هستند،مدرسین بسیار خبره و دوره دیده می طلبد.
نجفی همچنین در مورد مشکلات بعد از جذب به کمیت و کیفیت آموزش وضرورت توانمندی آموزش دهندگان در زمینه کلاس داری، روش های تدریس،روانشناسی و... اشاره کرد.
موسوی، معاون فرماندار ارومیه نیز گفت: با رصد مشکلات موجود و استفاده از آنها بعنوان ابزار علاقه مندی و انگیزه در بیسوادان، می توان بصورت راهکاری غیر مستقیم در آنان ایجاد تکلیف نمود.
اهم نظرات و پیشنهادات این جلسه از سوی نمایندگان ادارات ؛تغییر روش آموزش ها، جایدهی کلاس های سواد آموزی در پایگاه محلاتی،ایجاد انگیزه قوی در آموزش دهندگان،آیتم تبلیغ مهارت،کانون های مساجد،جلوگیری ازتکرر آمار دریافتی از دو حوزه از یک روستا،بحث آموزش اتباع بیگانه،استفاده از سامانه های ملی ادارات و آموزش از راه دور بود.
نظر دهید