آیین گرامیداشت تشکیل نهضت سوادآموزی در فرهنگسرای الغدیر ناحیه 5 تبریز برگزار شد
معاون سواد آموزی آذربایجان شرقی در تجلیل از فعالان سواد آموزی گفت : امام خمینی ۱۰سال زودتر از طرح کسب دانش یونسکو بوده و این طرح بعد از تصویب یکی از مصادیق جهاد برای ریشه کنی بی سوادی و مقدمه تحول آموزش و پرورش عنوان شد
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، آیین گرامیداشت تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امام راحل(ره) صبح امروز در فرهنگسرای الغدیر ناحیه 5 تبریز برگزار شد.
معاون سواد آموزی آذربایجان شرقی در این مراسم خاطرنشان شد:بیش از ۲۶تفاهمنامه همکاری با دستگاه های مختلف برای جذب سوادآموزی بسته شده که در این میان جای دارد از همکاری بسیج سازندگی٬بسیج دانش آموزی٬کمیته امداد٬بهزیستی٬جهاد کشاورزی و سازمان دانش آموزی استان قدردانی ویژه کرد.
اشرفی تصریح کرد:آموزش دهندگان سوادآموزی در شناسایی و جذب بی سوادان هم پای ما بودند و همکاری روسای آموزش و پرورش نواحی و مناطق و مدیران مدارس در امر جذب راه را برای ما هموارتر کرد.
وی اظهار داشت:تمامی ادیان الهی مخصوصا اسلام بر علم آموزی تاکید داشته و رسول اکرم ص پرچم دار مبارزه با بی سوادی است
اشرفی با بیان اینکه دستور تشکیل نهضت سوادآموزی توسط امام خمینی ۱۰سال زودتر از طرح کسب دانش یونسکو بوده٬افزود:این طرح بعد از تصویب یکی از مصادیق جهاد برای ریشه کنی بی سوادی و مقدمه تحول آموزش و پرورش عنوان شد.
وی تحقق شناسایی٬جذب٬آموزش و ریشه کنی بی سوادی را با مشارکت و بسیج همگانی ممکن دانست و گفت:با حرکت های موثری که در استان صورت گرفته نزدیک ۹۳درصد حجم ابلاغی را پوشش داده ایم
معاون مدیرکل بیان داشت:ارزیابی جذب سوادآموزی استان در سه منطقه بر حسب حجم ابلاغی تقسیم بندی شده که در منطقه یک ناحیه ۱تبریز با ۱۲۴.۳درصد بالاترین جذب را داشته و حائز کسب رتبه اول است.
وی ادامه داد:در منطقه دوم آموزش و پرورش عشایر با ۱۵۸درصد تحت پوشش و در منطقه سوم خسروشاه با ۱۴۳.۳درصد پوشش رتبه های اول را به دست آوردند
علیرضا ستاری نیز در ابتدای این مراسم ضمن خیرمقدم گویی به حاضرین یادآور شد: دین اسلام همواره به سوادآموزی توصیه داشته است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 5 تبریز تاکید کرد: این ناحیه بعنوان دبیرخانه شورای سوادآموزی شهرستان تبریز مراحل سخت و طاقت فرسایی را برای جذب بی سوادان انجام داده و امید است با تلاش های بیشتر بتوانیم شاهد ریشه کنی 100 درصدی بی سوادی باشیم.
نظر دهید