مدیر کل دفتر برنامه ریزی دوره های سواد آموزی سازمان در بازدید میدانی از فعالیت های سوادآموزی آموزش و پرورش فارس خبر داد:
فارس همواره یکی از قطب های موفق سوادآموزی در کشور می باشد
مدیر کل دفتر برنامه ریزی دوره های سواد آموزی سازمان گفت: فارس آمادگی لازم را جهت اجرای طرح های نهضت دانش آموزی، روستای با سواد و سواد قرآن پایه را دارد
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش فارس، دکتر محمود قنبرزاده در حاشیه بازدید میدانی گروه نظارتی سازمان نهضت سوادآموزی از فعالیت های سواداموزی آموزش و پرورش فارس و در جلسه شورای معاونین اداره کل که در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار گردید گفت: هدف از بازدید بازرسی از مجموعه فعالیت های سوادآموزی نمی باشد بلکه دستیابی به مشکلات و ارائه راهکارهای اجرایی و رسیدن به نقاط قوت استان ها و تجارب آنها در راستای بهبود وضعیت سوادآموزی می باشد.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی دوره های سواد آموزی سازمان نهضت سوادآموزی کشور افزود: نهضت سوادآموزی وظیفه دارد افراد بی سواد و کم سواد ۱۰ سال و بالاتر را به طور کامل تحت پوشش آموزش قرار دهد و فرهنگ ایرانی اسلامی را نشر دهد تا افراد زندگی بهتر و زیباتری داشته باشند و در جهت ساخت ایرانی قوی حرکت نماییم.
قنبرزاده گفت: فارس همواره یکی از قطب های موفق سوادآموزی در کشور می باشد و ارتقا فعالیت های این استان می تواند نقش مهمی در پیشبرد اهداف سوادآموزی داشته باشد، بدون شک فارس آمادگی لازم را جهت اجرای طرح های نهضت دانش آموزی، روستا با سواد، سواد قرآن پایه را دارد.
وی افزود : در سال ۱۴۰۱ درصد تشکیل کلاس در فارس نزدیک به ۱۳۲ درصد بود که این موضوع بسیارقابل تقدیر است اما با توجه به مشکلات در سطح استان و عدم شرکت آموزش دهندگان در سال ۱۴۰۲ درصد تشکیل کلاس گذاری نزدیک به ۴۷ درصد می باشد که می بایست جهت افزایش این درصد در سال های آتی از ظرفیت گروه های جهادی، دستگاه های بین بخشی استفغاده نمود.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی دوره های سواد آموزی سازمان ادامه داد : شورای پشتیبانی در استان بسیار خوب تشکیل گردیده است و خروجی این جلسات مصوبات بسیار خوبی بوده است که بیشتر این مصوبات به صورت اجرایی درآمده و در حال پیگیری است، همچنین برنامهها و طرحهایی را که سازمان به استان ابلاغ کرده در حال برنامهریزی جهت اجرا می باشد.
قنبرزاده با اشاره به شعار سال خاطر نشان کرد: سال ۱۴۰۳ از طرف مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم مزین گردیده است که در این راستا می بایست استفاده از ظرفیت گروه های مردمی و جهادی را تقویت نمود تا به ریشه کنی بی سوادی در فارس دست یابیم.
وی یادآور شد: امروزه سوادآموزی دیگر تنها به خواندن و نوشتن نیست بلکه علاوه بر این موضوع, سازمان نهضت سوادآموزی، آموزش ۱۲ نوع سواد را در دستور کار خود دارد که یکی از مهم ترین آنها سواد رسانه است که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی دوره های سواد آموزی سازمان نهضت سوادآموزی کشور در پایان از حمایت های مدیر کل آموزش و پرورش استان در اجرای برنامه ها و برگزاری جلسات شورای پشتیبانی سواد آموزی، مدیران و روسا با محوریت کلاس گذاری قدردانی کرد.