جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/02/25 - 14:59
  • - تعداد بازدید: 812
  • - تعداد بازدیدکننده: 736
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان: باسوادی، پیام رسان تعامل فرهنگ و اقتصاد است.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: شناسایی افراد بازمانده از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی از اولویت های نخست آموزش و پرورش استان است.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و  روابط‌عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، محمد فائزی در نخستین جلسه بهبود کیفیت سوادآموزی استان گفت: میزان سواد یک کشور به عنوان شاخصی برای سرمایه گذاری در آن جامعه محسوب شده و تاثیر مستقیمی به این بخش می گذارد. وی افزود: امروز وجود حتی یک فرد بی سواد زیبنده انقلاب اسلامی نیست.

 

وی تصریح کرد:  متاسفانه افراد بازمانده از تحصیل، از محیط سالم مدرسه از منظر آموزشی، تربیتی و ...  محروم شده و سال های حساس دوران کودکی خود را به باطل گذرانده اند و ممکن است با آسیب های جبران ناپذیری روبه رو شوند. فائزی ضمن تاکید بر این که سوادآموزی بخشی از آموزش و پرورش است خاطرنشان کرد: روسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق باید برنامه های این حوزه را با جدیت پیگیری نموده و بر آن نظارت مستمر داشته باشند.

 

وی در خصوص وضعیت باسوادی استان گفت: در سرشماری سال 1395وضعیت باسوادی استان در گروه سنی هدف(49-10 سال)  87/96 درصد اعلام شد؛ بر اساس عملکرد 5 سال گذشته و بر مبنای برآوردهای صورت گرفته، جمعیت باسوادی استان در گروه سنی هدف به 7/98 رسیده است؛ باید تلاش شود تا با استفاده از ظرفیت های درون سازمانی و برون سازمانی، اندک افراد باقیمانده نیز شناسایی و در کلاس های سوادآموزی ثبت نام نمایند.

 

داود مصطفی پور سرپرست معاونت سوادآموزی استان در خصوص اجرای طرح پالایش اسمی جامعه محور و مدرسه محور گفت: اطلاعات دریافتی بیش از 14 هزار نفر در سرشماری سال 1395،  سامانه سناد و سیدا در قالب طرح های پالایش اسمی جامعه محور و مدرسه محور با مشارکت ادارات کل ثبت احوال، مخابرات، پست و هم چنین مدیران مدارس برای تعیین وضعیت باسوادی افراد راستی آزمایی می شوند.

 

وی درباره فعالیت مراکز یادگیری محلی استان گفت: در سال جاری تعداد 415 نفر از سوادآموزان در هفت مرکز یادگیری محلی شهرستان های رشت، تالش، فومن، صومعه سرا و لاهیجان در حال آموزش هستند و دراین مراکز در کنار آموزش سواد، انواع مهارت های شغلی و زندگی را به صورت رایگان آموزش می بینند. سرپرست معاونت سوادآموزی در ادامه افزود: هم اکنون بسته تحولی پیوند سواد و زندگی در دو مرکز یادگیری محلی عترت ناحیه یک رشت و حضرت ولی عصر (عج) شهرستان فومن با هدف آموزش مهارت های شغلی و آماده سازی بستر های لازم برای ارائه تولیدات در بازار فروش به منظور کمک به اقتصاد خانوار در حال اجراست.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 5988
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/02/25 14:59
گفتگوی آنلاین
رادیو رسا
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین